Ολυμπιακοί Αγώνες - Εμμανουήλ Καραλής: Δείχνει πώς περνούν οι Έλληνες αθλητές τη μέρα τους στη Γαλλία

Οι προπονήσεις, η βόλτα στο Παρίσι και τα πειράγματα του Μίλτου Τεντόγλου

Ο Εμμανουήλ Καραλής έδειξε στους πάνω από 1 εκατομμύριο ακολούθους του στο TikTok, πώς περνούν τη μέρα τους στο Παρίσι, οι αθλητές της ελληνικής αποστολής, μια μέρα πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων.

Με ένα πλάνο από το κρεβάτι του την ώρα που ξυπνάει, λέει στους φίλους του στο TikTok: «Γεια σε όλους, είμαι ο Μανόλο και αυτό είναι το Ολυμπιακό vlog» στην ανάρτηση που έκανε την Πέμπτη 25 Ιουλίου.

Δείτε το βίντεο

Στη συνέχεια, ο κάτοχος του Πανελλήνιου Ρεκόρ στο άλμα επί κοντώ έδειξε το μέρος που παίρνουν το πρωινό τους οι αθλητές και στη συνέχεια, κατέγραψε με την κάμερα του κινητού του, το στάδιο, όπου κάνουν τις προπονήσεις τους. Μεταξύ άλλων, απαθανάτισε στιγμή από την προπόνηση του Μίλτου Τεντόγλου, αλλά και τη δική του. Από το κλιπ δεν έλειψαν τα πειράγματα του ενός στον άλλο.

Ανάμεσα σε όσα έδειξε στο TikTok, ο Εμμανουήλ Καραλής έβγαλε βίντεο και τη στιγμή που ο πατέρας του και η φυσιοθεραπεύτριά του βοηθούν στην προετοιμασία των αθλητών και μεταφέρουν κοντάρια. Μετά την προπόνηση έφαγαν όλοι μαζί και εκμεταλλευτήκαν τον ελεύθερο χρόνο τους με μια βόλτα στην πόλη, για να επιστρέψουν μερικές ώρες αργότερα στο ξενοδοχείο τους και να ξεκουραστούν.

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας, εντός ΣΥΡΙΖΑ ο Πολάκης μετά το bullying - Όλο το παρασκήνιο

Πτώση βάσεων για τις περιζήτητες σχολές από τις Πανελλαδικές - Δείτε αναλυτικούς πίνακες

Έστησαν καρτέρι σε 53χρονο στην Θεσσαλονίκη και φώναζαν το όνομα της πρώην συζύγου του με την οποία είναι στα δικαστήρια - Βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr