Adele: Ο Ριτς Πολ της έκανε πρόταση γάμου

Adele: Ο Ριτς Πολ της έκανε πρόταση γάμου

Της έδωσε ένα εντυπωσιακό διαμαντένιο δαχτυλίδι τεσσάρων καρατίων

adele_richpaul
Ο Ριτς Πολ έκανε πρόταση γάμου στην Adele, την Πέμπτη 25 Ιουλίου, σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, διαψεύδοντας έτσι προηγούμενα άρθρα που είχαν υπονοήσει ότι το ζευγάρι έχει παντρευτεί κρυφά.

Ο ατζέντης αθλητών του μπάσκετ της έκανε πρόταση γάμου στη γενέτειρά της στοΤότεναμ και σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η Adele έσπευσε να μοιραστεί τα χαρμόσυνα νέα με τους φίλους και την οικογένειά της, οι οποίοι περιμένουν έναν τον γάμο προς το τέλος του επόμενου έτους.

Κλείσιμο
Την ίδια ώρα, η Sun, επικαλέστηκε πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού, σύμφωνα με την οποία: «Ο Ριτς σχεδίαζε να γίνει στη γενέτειρά της και της έδωσε ένα απίστευτο διαμαντένιο δαχτυλίδι τεσσάρων καρατίων. Το γιόρτασαν με σαμπάνια».

Η συγκεκριμένη είδηση, έρχεται λίγο καιρό μετά τη δήλωση της τραγουδίστριας, ότι θέλει να επιστρέψει στην Αγγλία και να ζήσει εκεί. Η 36χρονη τραγουδίστρια και ο 42χρονος αγόρασαν μια έπαυλη στο Μπέρβερλι Χιλς που ανήκε στον Σιλβέστερ Σταλόνε, αξίας 58 εκατομμυρίων δολαρίων, πριν από δύο χρόνια, αλλά έχουν γκρεμίσει το μεγαλύτερο μέρος και την ανοικοδομούν.

Η Adele μετακόμισε στο Λος Άντζελες το 2016. Αλλά οκτώ χρόνια αργότερα και χωρίς να υπάρχει καμία ένδειξη ότι η ανακαίνιση της έπαυλής της θα ολοκληρωθεί σύντομα, φαίνεται ότι η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια θέλει να κάνει μια σημαντική αλλαγή στη ζωή της.
Η βοηθός της, Ρόουζ Μουν, μετακόμισε στο Ηνωμένο Βασίλειο πριν από μερικές εβδομάδες και αυτή τη στιγμή οργανώνει και την επιστροφή της τραγουδίστριας, όπως αναφέρει η Sun.

Σχετικά με την επιστροφή της στο Λονδίνο, μια πηγή δήλωσε: «Είναι όλα μέρος μιας ευρύτερης επιστροφής στην πατρίδα της και μόλις τελειώσουν οι παραστάσεις της στο Λας Βέγκας τον Νοέμβριο, είπε ότι θα επιστρέψει. Η Ρόουζ έχει ήδη μετακομίσει πίσω στο Ηνωμένο Βασίλειο και η Adele θα την ακολουθήσει. Ακριβώς όπως και στο ποδόσφαιρο, φαίνεται ότι η Adele επιστρέφει στην πατρίδα της».

Η πηγή είπε ότι η Adele θα είναι για πάντα Βρετανίδα, εξ' ου και η επιθυμία να επιστρέψει στη γενέτειρά της.

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας, εντός ΣΥΡΙΖΑ ο Πολάκης μετά το bullying - Όλο το παρασκήνιο

Πτώση βάσεων για τις περιζήτητες σχολές από τις Πανελλαδικές - Δείτε αναλυτικούς πίνακες

Έστησαν καρτέρι σε 53χρονο στην Θεσσαλονίκη και φώναζαν το όνομα της πρώην συζύγου του με την οποία είναι στα δικαστήρια - Βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης