Adele: Ο Ριτς Πολ της έκανε πρόταση γάμου

Της έδωσε ένα εντυπωσιακό διαμαντένιο δαχτυλίδι τεσσάρων καρατίων

Ο Ριτς Πολ έκανε πρόταση γάμου στην Adele, την Πέμπτη 25 Ιουλίου, σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, διαψεύδοντας έτσι προηγούμενα άρθρα που είχαν υπονοήσει ότι το ζευγάρι έχει παντρευτεί κρυφά.

Ο ατζέντης αθλητών του μπάσκετ της έκανε πρόταση γάμου στη γενέτειρά της στοΤότεναμ και σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η Adele έσπευσε να μοιραστεί τα χαρμόσυνα νέα με τους φίλους και την οικογένειά της, οι οποίοι περιμένουν έναν τον γάμο προς το τέλος του επόμενου έτους.

Την ίδια ώρα, η Sun, επικαλέστηκε πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού, σύμφωνα με την οποία: «Ο Ριτς σχεδίαζε να γίνει στη γενέτειρά της και της έδωσε ένα απίστευτο διαμαντένιο δαχτυλίδι τεσσάρων καρατίων. Το γιόρτασαν με σαμπάνια».

Η συγκεκριμένη είδηση, έρχεται λίγο καιρό μετά τη δήλωση της τραγουδίστριας, ότι θέλει να επιστρέψει στην Αγγλία και να ζήσει εκεί. Η 36χρονη τραγουδίστρια και ο 42χρονος αγόρασαν μια έπαυλη στο Μπέρβερλι Χιλς που ανήκε στον Σιλβέστερ Σταλόνε, αξίας 58 εκατομμυρίων δολαρίων, πριν από δύο χρόνια, αλλά έχουν γκρεμίσει το μεγαλύτερο μέρος και την ανοικοδομούν.

Η Adele μετακόμισε στο Λος Άντζελες το 2016. Αλλά οκτώ χρόνια αργότερα και χωρίς να υπάρχει καμία ένδειξη ότι η ανακαίνιση της έπαυλής της θα ολοκληρωθεί σύντομα, φαίνεται ότι η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια θέλει να κάνει μια σημαντική αλλαγή στη ζωή της.
Η βοηθός της, Ρόουζ Μουν, μετακόμισε στο Ηνωμένο Βασίλειο πριν από μερικές εβδομάδες και αυτή τη στιγμή οργανώνει και την επιστροφή της τραγουδίστριας, όπως αναφέρει η Sun.

Σχετικά με την επιστροφή της στο Λονδίνο, μια πηγή δήλωσε: «Είναι όλα μέρος μιας ευρύτερης επιστροφής στην πατρίδα της και μόλις τελειώσουν οι παραστάσεις της στο Λας Βέγκας τον Νοέμβριο, είπε ότι θα επιστρέψει. Η Ρόουζ έχει ήδη μετακομίσει πίσω στο Ηνωμένο Βασίλειο και η Adele θα την ακολουθήσει. Ακριβώς όπως και στο ποδόσφαιρο, φαίνεται ότι η Adele επιστρέφει στην πατρίδα της».

Η πηγή είπε ότι η Adele θα είναι για πάντα Βρετανίδα, εξ' ου και η επιθυμία να επιστρέψει στη γενέτειρά της.

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας, εντός ΣΥΡΙΖΑ ο Πολάκης μετά το bullying - Όλο το παρασκήνιο

Πτώση βάσεων για τις περιζήτητες σχολές από τις Πανελλαδικές - Δείτε αναλυτικούς πίνακες

Έστησαν καρτέρι σε 53χρονο στην Θεσσαλονίκη και φώναζαν το όνομα της πρώην συζύγου του με την οποία είναι στα δικαστήρια - Βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr