Στίβι Νικς: Αποκάλυψε ότι χρειάστηκε να νοσηλευτεί για ένα πρόβλημα υγείας

Στίβι Νικς: Αποκάλυψε ότι χρειάστηκε να νοσηλευτεί για ένα πρόβλημα υγείας

Η τραγουδίστρια χρειάστηκε να επαναπρογραμματίσει ορισμένες συναυλίες της

nicks
Η Στίβι Νικς αντιμετώπισε πρόσφατα μια περιπέτεια με την υγεία της.

Νωρίτερα αυτόν τον μήνα, η 76χρονη τραγουδίστρια ακύρωσε μια συναυλία στη Γλασκώβη της Σκωτίας, αφότου υπέστη, όπως αναφέρθηκε, έναν τραυματισμό στο πόδι που απαιτούσε χειρουργική επέμβαση.

Αλλά κατά τη διάρκεια της επαναπρογραμματισμένης συναυλίας στις 24 Ιουλίου, η Νικς αποκάλυψε ότι η περιπέτεια της υγείας της ήταν πολύ πιο σοβαρή.

«Δεν ξέρω τι συνέβη. Απλά έπαθα αυτή την περίεργη μόλυνση και εξελίχθηκε άσχημα», είπε στο κοινό σε βίντεο που κυκλοφόρησε από τη συναυλία.
Κλείσιμο
Η μουσικός των «Fleetwood Mac» εξήγησε ότι έμενε σε ένα «υπέροχο κάστρο» στη Γλασκώβη για τη συναυλία της στις 6 Ιουλίου.
«Φτάνουμε εδώ μέρες νωρίτερα γιατί θέλουμε να μείνουμε εδώ για κάποιες μέρες», είπε. «Τελικά απλά κοίταξα τη βοηθό μου - ήταν περίπου δύο το πρωί - και είπα: “Νομίζω ότι πρέπει να πάμε στα επείγοντα”. Με κοίταξε και είπα: "Δεν αστειεύομαι! Νομίζω ότι πρέπει να πάμε στο νοσοκομείο"».

Η Νικς συνέχισε: «Και έτσι ο μπάτλερ μας - αυτός ο υπέροχος άνθρωπος - μας έβαλε στο αμάξι του και φύγαμε μέσα στη νύχτα για το νοσοκομείο».

Η τραγουδίστρια είπε ότι πέρασε δύο ημέρες στο νοσοκομείο, πριν επιστρέψει στο μέρος όπου διέμενε και αποφασίσει να ακυρώσει τη συναυλία στη Γλασκώβη.

«Έδινα μάχη για αυτή τη συναυλία», είπε στους θαυμαστές της. «Σε όλη αυτή την περιοδεία έδινα μάχη με αυτό το πράγμα που ξεκίνησε εδώ. Και θα ήμουν καταραμένη αν δεν επέστρεφα εδώ», είπε, ενώ το κοινό από κάτω ζητωκραύγαζε.

Η κρίση υγείας της Νικς την ανάγκασε να αναβάλει τη συναυλία της στις 6 Ιουλίου στη Γλασκώβη και στις 9 Ιουλίου στο Μάντσεστερ. Τελικά, έπαιξε στο Μάντσεστερ στις 16 Ιουλίου.

Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Δίκη για το Μάτι - Μάρτυρας κατά Λιμενικού: Δεν υπήρχε κανένα σκάφος, υπήρχε σκοτάδι και φόβος

Τουρκία: Βρετανοί τουρίστες «ξέμειναν» σε ένα άδειο ξενοδοχείο, εξαιτίας τoυ σφάλματος της Crowdstrike

Γαλλία: «Θα έχει συννεφιά ή θα βρέχει;» - Αγωνιούν οι διοργανωτές των Ολυμπιακών με τις προβλέψεις των μετεωρολόγων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης