Lady Gaga: Η εμφάνισή της στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων

Η τραγουδίστρια εντυπωσίασε με μια performance εμπνευσμένη από τα καμπαρέ

H Lady Gaga τραγούδησε στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 στο Παρίσι.

Εδώ και κάποιες ημέρες είχε γίνει γνωστό ότι η διάσημη τραγουδίστρια θα ερμήνευε στην τελετή, η οποία έλαβε χώρα στον Σηκουάνα.

Η ποπ-σταρ εντυπωσίασε με μια εμφάνιση εμπνευσμένη από τα καμπαρέ, φορώντας ένα μαύρο κορμάκι και έχοντας μια ομάδα 8 χορευτών, ντυμένοι επίσης στα μαύρα, που κρατούσε μεγάλα ροζ και άσπρα φτερά.

Η Lady Gaga τραγούδησε στα γαλλικά το κομμάτι «Mon truc en plumes» της θρυλικής Γαλλίδας τραγουδίστριας, μπαλαρίνας και ηθοποιού Ζίζι Ζανμάιρ. 

Δείτε την εμφάνισή της




Αυτή είναι η πρώτη φορά που η Gaga εμφανίζεται στους Ολυμπιακούς Αγώνες, με αυτή τη σύντομη αλλά φαντασμαγορική εμφάνιση να συναγωνίζεται σε άμεσο παγκόσμιο αντίκτυπο το SuperBowl Halftime Show του 2017.

Το τραγούδι που ερμήνευσε η Gaga έγινε διάσημο στο αμερικανικό κοινό όταν η Ζίζι Ζανμάιρ το ερμήνευσε στο «The Ed Sullivan Show» στις 10 Ιανουαρίου 1965.


Ο θεατρικός σκηνοθέτης Τόμας Τζόλι, γνωστός για το επιτυχημένο μιούζικαλ ροκ-όπερας «Starmania», σχεδίασε το επικό εναρκτήριο σόου και συγκέντρωσε 3.500 ηθοποιούς, χορευτές και μουσικούς καλλιτέχνες. Η τελετή έναρξης πραγματοποιείται για πρώτη φορά στην ιστορία εκτός σταδίου και προβάλλει μερικά από τα εμβληματικά ορόσημα του Παρισιού, συμπεριλαμβανομένου του Πύργου του Άιφελ.


Ειδήσεις σήμερα:

Δίκη για το Μάτι - Μάρτυρας κατά Λιμενικού: Δεν υπήρχε κανένα σκάφος, υπήρχε σκοτάδι και φόβος

Τουρκία: Βρετανοί τουρίστες «ξέμειναν» σε ένα άδειο ξενοδοχείο, εξαιτίας τoυ σφάλματος της Crowdstrike

Γαλλία: «Θα έχει συννεφιά ή θα βρέχει;» - Αγωνιούν οι διοργανωτές των Ολυμπιακών με τις προβλέψεις των μετεωρολόγων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr