Σάκης Ρουβάς: Η στιγμή που πηδάει από το σκάφος στη θάλασσα αγκαλιά με την κόρη του

Σάκης Ρουβάς: Η στιγμή που πηδάει από το σκάφος στη θάλασσα αγκαλιά με την κόρη του

Δείτε το βίντεο του τραγουδιστή στο TikTok

sakis3w
Ο Σάκης Ρουβάς περνά τις καλοκαιρινές διακοπές του με την Κάτια Ζυγούλη και τα παιδιά τους, αναρτώντας φωτογραφίες και βίντεο από τις βουτιές τους στη θάλασσα και τις βραδινές εξόδους τους.

Σε ένα βίντεο που ανέβασε μέσω TikTok, ο τραγουδιστής καταγράφηκε από τη στιγμή που είναι στην άκρη του σκάφους, με το οποίο κάνουν τη βόλτα τους σε κάποιο νησί, με τη μια από τις κόρες του αγκαλιά και τον γιο του δίπλα τους.

Με χιουμοριστική διάθεση ακούγεται να λέει λίγα δευτερόλεπτα πριν πηδήξει στη θάλασσα «γεια σου κόσμε» και πέφτει στο νερό. Ενθουσιασμένη η Αριάδνη Ρουβά έβγαλε μια φωνή, καθώς έπεφταν με τον πατέρα της στη θάλασσα.

Το βίντεο αναρτήθηκε στο προφίλ του στο TikTok, το βράδυ της Παρασκευής 26 Ιουλίου.
Κλείσιμο

Λίγες μέρες πριν, η μεγαλύτερη κόρη του απαθανάτισε τους γονείς της σε ένα τρυφερό στιγμιότυπ. Το ζευγάρι παραθερίζει με τα παιδιά του σε κάποιο νησί, όπως «μαρτυρά» η ανάρτηση της Αναστασίας Ρουβά, που έβγαλε φωτογραφία τους γονείς της σε μια τρυφερή στιγμή. Στo στιγμιότυπο, που ανέβασε η στο Instagram προφίλ της, το βράδυ της Τρίτης 23 Ιουλίου, δείχνει τον πατέρα της να δίνει ένα φιλί στη μητέρα της.

Δείτε το στιγμιότυπο
rouva32


Λίγες μέρες πριν, ο Σάκης Ρουβάς ανέβασε ένα βίντεο από τις διακοπές του, στο TikTok. Στο κλιπ, ο τραγουδιστής καταγράφει τον εαυτό του να βρίσκεται πάνω σε ένα σκάφος και να απολαμβάνει το τοπίο. Όπως έγραψε: «Αυτή είναι η μαγεία της φύσης. Οι ήχοι της. Τα χρώματα της. Η γαλήνη της».

@sakisrouvas

Αυτή είναι η μαγεία της φύσης. Οι ήχοι της. Τα χρώματα της. Η γαλήνη της. #blessed #sakisrouvas #relax #seaview #beautifulplace #perfectyachts

♬ snowfall - Øneheart & reidenshi



Ειδήσεις σήμερα:

Φρουρούμενος νοσηλεύεται ο οδηγός της νταλίκας που σκόρπισε τον θάνατο στην Μεσσηνία - 4 νεκροί, ανάμεσά τους δύο παιδιά

«Ανακωχή» προς το παρόν για Γεωργιάδη και ιδιώτες γιατρούς, το σχέδιο για να λυθεί το ζήτημα με τις εφημερίες στο ΕΣΥ


Η επόμενη ημέρα στον ΣΥΡΙΖΑ μετά τη διαγραφή Πολάκη: Τα στρατόπεδα, τα σενάρια και το Συνέδριο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης