Ντέμη Γεωργίου: Η σύντροφός της δείχνει την άδεια καρέκλα στο μπαλκόνι τους  

Το story της Μαριαλένας Ξηρομερίτη στο Instagram λίγες μέρες μετά τον θάνατο της 39χρονης σεφ

Η σύντροφος της Ντέμης Γεωργίου βιώνει την ξαφνική απώλεια της σεφ, που πέθανε μερικές μέρες πριν από σηπτικό σοκ, στα 39 της. Μέσω Instagram, η Μαριαλένα Ξηρομερίτη τράβηξε μια φωτογραφία από το μπαλκόνι του σπιτιού τους και έδειξε την άδεια καρέκλα της γυναίκας που θα παντρευόταν σε δύο μήνες.

«Και κάπως έτσι η καρέκλα έμεινε άδεια. Είναι πραγματικά ένα αντίο» έγραψε. Στη φωτογραφία πρόσθεσε και ήχο από το τραγούδι του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, «Υπνοβάτης».  

Το story της στο Instagram


Η παίκτρια του MasterChef 2021 υπέστη σοβαρή βακτηριακή λοίμωξη στην Πάρο και μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στην Αθήνα. Πέθανε στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας.

Λίγο μετά την είδηση ότι έφυγε από τη ζωή, η Μαριαλένα Ξηρομερίτη αποχαιρέτησε τη σύντροφό της, δηλώνοντας ότι βρίσκεται ακόμα σε σοκ, με τον ξαφνικό θάνατο της σεφ.

«Τόσο ξαφνικά και απότομα μου έκοψες το χαμόγελο τη χαρά και την ευτυχία. Ελπίζω να είσαι σε κάποια θάλασσα να βλέπεις ηλιοβασιλέματα σαν αυτά που βλέπαμε από το μπαλκόνι μας στη Πάρο. Να κανείς τζετ σκι και να χαμογελάς. Να τρως όστρακα ξαπλωμένη σε χρυσαφένιες αμμουδιές. Μου λείπεις αφόρητα πολύ, ψάχνω τη φωνή σου κ την ύπαρξη σου σε κάθε γωνία» έγραψε στη λεζάντα μιας φωτογραφίας των δυο τους από τη θάλασσα.


Τι διερευνάται για τον θάνατό της
Την Παρασκευή 26 Ιουλίου, ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων, μίλησε στην πρωινή εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» για το σηπτικό σοκ, από το οποίο η πρώην παίκτρια του MasterChe κατέληξε. Όπως εξήγησε, οι αρμόδιοι περιμένουν να δουν, μεταξύ άλλων, αν υπήρχαν παθολογικές καταστάσεις που συνέβαλαν στον θάνατο.

Δείτε το βίντεο

«Αναμένουμε την ιατροδικαστική εξέταση και βασικά την ιατροδικαστική έκθεση. Πρέπει να δούμε εάν θα επιβεβαιωθεί. Δηλαδή, εάν ένα από τα μικρόβια έχει περάσει σε πάνω από ένα όργανα, ιατροδικαστικά λέμε ότι αν έχουμε μια φλεγμονώδη κατάσταση σε πάνω από δύο όργανα, εκεί πράγματι μιλάμε για σηπτικό σοκ και πολυοργανική ανεπάρκεια» ανέφερε αρχικά, ο Γρηγόρης Λέων.

Στην πορεία, πρόσθεσε: «Επίσης είναι βέβαιο, ότι με τις ιστολογικές εξετάσεις που έχουν παρθεί σίγουρα σε αυτή τη νεαρή ηλικία που ήταν., θα επιβεβαιωθεί ή θα αποκαλυφθούν ίσως και παθολογικές καταστάσεις που προϋπήρχαν και δεν ήταν γνωστές ή εν πάση περιπτώσει αν ήταν γνωστές, θα δούμε κατά πόσο συνέβαλαν ή όχι στον θάνατο».

Ειδήσεις σήμερα:

Φρουρούμενος νοσηλεύεται ο οδηγός της νταλίκας που σκόρπισε τον θάνατο στην Μεσσηνία - 4 νεκροί, ανάμεσά τους δύο παιδιά

«Ανακωχή» προς το παρόν για Γεωργιάδη και ιδιώτες γιατρούς, το σχέδιο για να λυθεί το ζήτημα με τις εφημερίες στο ΕΣΥ


Η επόμενη ημέρα στον ΣΥΡΙΖΑ μετά τη διαγραφή Πολάκη: Τα στρατόπεδα, τα σενάρια και το Συνέδριο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr