Γιάννης Αντετοκούνμπο: Η στιγμή που εντοπίζει τη μητέρα του στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Η στιγμή που εντοπίζει τη μητέρα του στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων

Η μητέρα μου ναι, λέει ενθουσιασμένος ο αθλητής από το πλοιάριο που μετέφερε την ελληνική αποστολή μέσω Σηκουάνα

antetokounmpo33_
O Γιάννης Αντετοκούνμπο και η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη κράτησαν περήφανα την ελληνική σημαία στο πλοιάριο που μετέφερε την αποστολή της Ελλάδας στον Σηκουάνα, το απόγευμα της Παρασκευής 26 Ιουλίου στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων.

Χαρακτηριστική είναι η στιγμή που ο μπασκετμπολίστας εντοπίζει τη μητέρα του στο πλήθος, κοιτώντας απέναντί του. Χωρίς να κρύβει τον ενθουσιασμό του, είπε: «Η μητέρα μου, η μητέρα μου ναι» λέει ο Γιάννης Αντετοκούμπο δείχνοντας τη Βερόνικα Αντετοκούνμπο.

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d305bamxg5c1)

Ο Έλληνας σταρ των Μπακς ανάρτησε στο Instagram φωτογραφίες από τη μεγάλη στιγμή στο Παρίσι με τον ίδιο να κυματίζει τη γαλανόλευκη σημαία, γράφοντας: «Η μεγαλύτερη τιμή»!


Απόψε το βράδυ, η Εθνική Μπάσκετ αγωνίζεται με τον Καναδά  για το Group A (22:00, ΕΡΤ1).


Για τον Αντετοκούνμπο αυτή είναι η πρώτη του συμμετοχή σε Ολυμπιακούς Αγώνες και τα συναισθήματα είναι απερίγραπτα. Όπως δήλωσε πριν αποχωρήσει για το Παρίσι: «Είναι τεράστια τιμή για μένα ως αθλητής να είμαι μέρος σε κάτι τόσο μεγάλο και να είμαι γύρω από τους καλύτερους αθλητές στον κόσμο. Είναι τεράστια στιγμή. Ξέρω ότι η οικογένειά μου είναι πολύ περήφανη για μένα και για ότι έχω καταφέρει. Το να είμαι ο πρώτος μαύρος σημαιοφόρος της Ελλάδας είναι τεράστια τιμή. Το εκτιμώ πολύ που με επέλεξαν. Σημαίνει πολλά για όλη τη σκληρή δουλειά που έχω κάνει στην καριέρα μου, τον τρόπο που συμπεριφέρομαι εντός και εκτός παρκέ».

Φυσικά δεν θα μπορούσε να παραληφθεί η αναφορά στο ντεμπούτο του στην διοργάνωση: «Πάντα ήθελα να είμαι μέρος των Ολυμπιακών Αγώνων, να βρίσκομαι στο Ολυμπιακό Χωριό και να είμαι δίπλα στους καλύτερους αθλητές. Ήταν ένα όνειρό μου και το να παίξω με την ομάδα μου και να τα καταφέρουμε ήταν μια τεράστια στιγμή για εμάς ως αθλητές αλλά και για τη χώρα μας».

Σε αντίθεση με τον Αντετοκούνμπο, η Ντρισμπιώτη έχει εμπειρίες από το Ρίο το 2016 και το Τόκιο το 2021, όμως κάθε συμμετοχή σε Ολυμπιακούς Αγώνες είναι διαφορετική: «Είμαι τόσο ενθουσιασμένη για την τελετή έναρξης αλλά και για την διοργάνωση. Είναι η τρίτη φορά για μένα που θα συμμετάσχω στους Ολυμπιακούς Αγώνες» ήταν τα λόγια και συμπλήρωσε στην ερώτηση για το πως αισθάνεται που είναι σημαιοφόρος: «Είμαι τόσο χαρούμενη γιατί αυτή η στιγμή είναι η καλύτερη για όλους τους αθλητές».


Ειδήσεις σήμερα:

Βίντεο ντοκουμέντα: Η δράση μελών συμμορίας που προσποιούνταν τους υπαλλήλους της ΔΕΗ και «άδειαζαν» σπίτια ηλικιωμένων


Η σύντροφος της Ντέμης Γεωργίου δείχνει την άδεια καρέκλα στο μπαλκόνι τους


«Χωρίσαμε πριν τις πανελλήνιες»: Η ατάκα κοριτσιών στο λιμάνι του Πειραιά, πριν φύγουν για διακοπές
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης