Τζάστιν Τίμπερλεϊκ: Δεν ήταν μεθυσμένος όταν συνελήφθη, επιμένει ο δικηγόρος του 

Ο τραγουδιστής παραβίασε STOP και αρνήθηκε να κάνει αλκοτέστ τον Ιούνιο - Παραπέμπεται σε νέα δίκη

Η υπόθεση για τη σύλληψη του Τζάστιν Τίμπερλεϊκ με την κατηγορία ότι οδηγούσε μεθυσμένος εκδικάστηκε σε πρώτη φάση, την Παρασκευή 26 Ιουλίου. Ο δικηγόρος του τραγουδιστή επέμεινε σε δηλώσεις του αλλά και στη δικαστική αίθουσα, ότι ο πελάτης του δεν ήταν σε κατάσταση μέθης όταν πέρασε ένα στοπ υπό την επήρεια αλκοόλ στα Hamptons, τον Ιούνιο.

«Δεν ήταν μεθυσμένος. Και είμαστε πολύ σίγουροι ότι αυτή η κατηγορία- αυτή η ποινική κατηγορία θα απορριφθεί» δήλωσε ο Έντουαρντ Μπουρκ Τζούνιορ. Κατά τη διάρκεια της ακρόασης, ο Μπουρκ ζήτησε να απορριφθούν οι κατηγορίες, επειδή τα αρχικά σχετικά έγγραφα της απαγγελίας τους, υπογράφηκαν μόνο από τον αξιωματικό που συνέλαβε τον Τίμπερλεϊκ και έναν αστυνομικό μερικής απασχόλησης, αντί του ανώτερου αξιωματικού.

Σύμφωνα με τα διεθνή πρακτορεία, οι εισαγγελείς, ήταν προετοιμασμένοι με νέα, υπογεγραμμένα έγγραφα, τα οποία παραπέμπουν τον ποπ σταρ σε νέα δίκη, στις 2 Αυγούστου.

Η σύλληψή του
Το ΤΜΖ ανέφερε τον προηγούμενο μήνα, ότι ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ είχε πάει να συναντήσει κάποιους φίλους σε ένα ξενοδοχείο για φαγητό και αναχώρησε στις 12:30 τα ξημερώματα με το αυτοκίνητό του.

Η φωτογραφία του Τίμπερλεϊκ από τη σύλληψή του

Το ίδιο δημοσίευμα επισήμανε πως ο τραγουδιστής αγνόησε μια πινακίδα STOP. Όταν η αστυνομία τον ακολούθησε και τον σταμάτησε για αλκοτέστ, εκείνος αρνήθηκε και στο σημείο μετέβησαν φίλοι του που παρακάλεσαν τις Αρχές να τον αφήσουν να φύγει. Ωστόσο, οι αστυνομικοί αρνήθηκαν και του πέρασαν χειροπέδες.

Φωτογραφία του ενώ οδηγείται στο δικαστήριο:


Αρνήθηκε να κάνει αλκοτέστ - Ισχυρίστηκε πως ήπιε ένα μόνο ποτό

Όπως ισχυρίστηκαν αστυνομικές πηγές στην Page Six, ο τραγουδιστής φαινόταν «από χιλιόμετρα» ότι ήταν μεθυσμένος, καθώς τα μάτια του γυάλιζαν και η αναπνοή του μύριζε αλκοόλ.

«Βεβαιώθηκα ότι ήταν σε κατάσταση μέθης, τα μάτια του ήταν κόκκινα και γυάλιζαν, ενώ όταν μου μίλησε αναδύθηκε από την αναπνοή του μια μυρωδιά αλκοόλ. Η ομιλία του ήταν αργή, ασταθής και απέτυχε σε όλα τα αλκοτέστ», αναφέρει αστυνομικός.

Ο ίδιος ωστόσο, προσπάθησε με κάθε τρόπο να αποφύγει τον έλεγχο, ενώ είπε ψέματα πως ήπιε μόνο «ένα ποτήρι Martini και ακολούθησε τους φίλους του στο σπίτι τους».
Πηγή: SplashNews.com/IDEAL IMAGES



Ειδήσεις σήμερα:

Βίντεο ντοκουμέντα: Η δράση μελών συμμορίας που προσποιούνταν τους υπαλλήλους της ΔΕΗ και «άδειαζαν» σπίτια ηλικιωμένων


Η σύντροφος της Ντέμης Γεωργίου δείχνει την άδεια καρέκλα στο μπαλκόνι τους


«Χωρίσαμε πριν τις πανελλήνιες»: Η ατάκα κοριτσιών στο λιμάνι του Πειραιά, πριν φύγουν για διακοπές


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr