Μάριος Φραγκούλης: Πένθος για τον τραγουδιστή - Πέθανε η μητέρα του

Μάριος Φραγκούλης: Πένθος για τον τραγουδιστή - Πέθανε η μητέρα του

Θυμάμαι τις τεράστιες αγκαλιές και τα γέλια της που πάντα μας έσωζε, καλό σου Παράδεισο, γράφει σε ανάρτηση

fragoulis872
Με ένα μακροσκελές μήνυμα, ο Μάριος Φραγκούλης ανακοίνωσε πως η μητέρα του έφυγε από τη ζωή. Ο τραγουδιστής ανάρτησε στο Instagram μια ασπρόμαυρη φωτογραφία της και στη λεζάντα έκανε μια αναδρομή στο παρελθόν.

Μέσα από τη δημοσίευση, μιλά για τη μητέρα του, τη ζωή στην Αφρική και όσα θυμάται από εκείνη. Στο τέλος, της εύχεται «καλό Παράδεισο».

Αναλυτικά η ανάρτηση του Μάριου Φραγκούλη

«Γεννήθηκα στην Αφρική. Με έφερε στον κόσμο η Ωραία Ελένη η Κερκυραία που γεννήθηκε στο Παλιό Πηγάδι πάνω από τα Μουράγια πάντα με το πηγαίο παιδικό ένστικτο και το γέλιο που δεν έλειπε ποτέ από το στόμα της. Τραγουδούσε, μιλούσε με δυνατή φωνή και γελούσε με τα πάντα! Η μητέρα μου όπως και όλες οι αδελφές της και τα αδέλφια της δούλευαν από μικρά παιδιά… δύσκολοι καιροί αλλά πάντα ζωηρές προσωπικότητες. Η μητέρα μου μάζευε ελιές από 12 ετών και μεγάλωνε τις μικρές της αδελφές.

Το τραγούδι, μιας και ο παππούς ο Σίμος έπαιζε κιθάρα και τραγουδούσε πολύ ωραία, ήταν πολύ ζωντανό στο σπίτι αλλά θα έλεγα και μέχρι το Λιστόν στην κεντρική Κέρκυρα… Μέσα σε όλη την ομορφιά μεγάλωνε η όμορφη μητέρα μου και έκανε τα όνειρά της… Κατάφερε να ταξιδέψει Αφρική και να γνωρίσει τον πατέρα μου τον Γιάννη ο οποίος έπαιζε πολύ καλό πιάνο και γεννηθήκαμε εμείς, ο Σάϊμον και εγώ ο Μάριος το ζιζάνιο… Όλη μέρα στον κήπο και στα δέντρα, στα πάρκα και στα παιχνίδια με τον αδελφό μου…

Θυμάμαι τις τεράστιες αγκαλιές και τα γέλια της μαμάς και που πάντα μας έσωζε! Καλό σου Παράδεισο από όλους μας Νίτσα μας τρελή και αγαπησιάρα». 


Ειδήσεις σήμερα:

Βίντεο ντοκουμέντα: Η δράση μελών συμμορίας που προσποιούνταν τους υπαλλήλους της ΔΕΗ και «άδειαζαν» σπίτια ηλικιωμένων


Η σύντροφος της Ντέμης Γεωργίου δείχνει την άδεια καρέκλα στο μπαλκόνι τους


«Χωρίσαμε πριν τις πανελλήνιες»: Η ατάκα κοριτσιών στο λιμάνι του Πειραιά, πριν φύγουν για διακοπές

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης