Η Δανάη Μπάρκα απολαμβάνει το καλοκαίρι και ξεκουράζεται ενόψει της ερχόμενης τηλεοπτικής σεζόν.
Η γνωστή παρουσιάστρια βρέθηκε στη Φλώρινα, απ' όπου ανέβασε μερικές φωτογραφίες στον λογαριασμό της στο Instagram.
Συνοδεύοντας τα στιγμιότυπα από ένα γλέντι που έστησαν, η Δανάη Μπάρκα έγραψε:
«Έτσι ξαφνικά, μια απλή μέρα σ’ ενα πανέμορφο χωριό μετατρέπεται σε γλέντι που θα θυμόμαστε για πάντα. Με λαχανικά απ τον κήπο, με φαγητά απ’τα πιο νόστιμα χέρια, με φυσικό νερό πιο γευστικό από όλα τα άλλα, με γέλια, χορούς, κρασί, φωνές κι έναν εκπληκτικό μουσικό που μας χάρισε μοναδικές στιγμές! Και που καταλήγουμε πάλι; Ότι οι άνθρωποι για να είμαστε ευτυχισμένοι χρειαζόμαστε απλά ο ένας τον άλλον, λίγη φύση και πολλά χαμόγελα. Μακεδονία (σ’) ερωτεύτηκα!
Υ.Γ 1: Πιροσκί my love
Υ.Γ 2: Χρειαζόμαστε και τέλειουςφίλους που ακολουθεί ο ένας την τρέλα του άλλου
Υ.Γ 3: Απαραίτητο το κλαρίνο για γλέντι».
Η Mapei Hellas, εταιρεία δομικών και χημικών προϊόντων, μέλος του γνωστού Ιταλικού Ομίλου Mapei, που φέτος κλείνει 25 χρόνια στην Ελλάδα, έχει εισέλθει δυναμικά σε μια νέα φάση βιώσιμης ανάπτυξης, με τη σειρά προϊόντων «Zero Line» να αποτελεί την αιχμή του δόρατος και να την οδηγεί σε ένα ακόμη καλύτερο μέλλον.
Στο Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στη Φλωρεντία ο Σύνδεσμος Κοινωνικής Ευθύνης για Παιδιά και Νέους ανέδειξε την πρότασή του για την καθιέρωση Εκπαιδευτικού Προγράμματος Κοινωνικής Αφύπνισης για την Αναπηρία και Ανάπτυξης Συμπεριληπτικής Νοοτροπίας.