Κιμ Καρντάσιαν: Με βαθύ ντεκολτέ στη νέα της ανάρτηση

Κιμ Καρντάσιαν: Με βαθύ ντεκολτέ στη νέα της ανάρτηση

Η φωτογραφία που δημοσίευσε

kardasian2883
Όσο η Κάιλι Τζένερ απολαμβάνει τις διακοπές της στη Μονεμβασιά, η αδερφή της, Κιμ Καρντάσιαν, μονοπωλεί το ενδιαφέρον του Instagram με την νέα αποκαλυπτική της ανάρτηση.

Το μεσημέρι της Δευτέρας 29 Ιουλίου, η 43χρονη τηλεπερσόνα έβγαλε μια selfie φωτογραφία της από ένα δωμάτιο σε τοποθεσία που δεν αποκαλύπτει. Στο στιγμιότυπο, η Καρντάσιαν ποζάρει φορώντας ένα μπλε τζιν φόρεμα με βαθύ ντεκολτέ και έχει τα μαλλιά της αφημένα στους ώμους ενώ το μακιγιάζ που επέλεξε, είναι ελαφρύ και σε γήινους τόνους.

Αφού φωτογραφήθηκε και ανέβασε το στιγμιότυπο στο προφίλ της, με τα likes και τα σχόλια να μαζεύονται σε χιλιάδες από τα πρώτα δευτερόλεπτα.

Η ανάρτησή της

Κλείσιμο



Η παραπάνω ανάρτηση έρχεται λίγο μετά τη δημοσίευση σέξι στιγμιοτύπων της, από διακοπές που έκανε, πιθανότατα στην Ιταλία. Συγκεκριμένα, φόρεσε ένα μαύρο μπικίνι, με ένα διάφανο αστραφτερό μαύρο πανωφόρι και τακούνια και πήρε διάφορες πόζες στην κάμερα. Στη λεζάντα της ανάρτησης, η Καρντάσιαν αποκάλεσε τον εαυτό της «σεξοβόμβα», χρησιμοποιώντας μια φράση που ακούγεται συχνά στο ριάλιτι γνωριμιών, Love Island.

«Μια βόμβα μόλις μπήκε στη βίλα» έγραψε. Για ακόμη μια φορά, οι φωτογραφίες της ξεπέρασαν το 1 εκατομμύριο σε likes, από τις πρώτες ώρες της δημοσίευσής τους.

Οι φωτογραφίες της

kim38832
kim3838
kimsexi
kim722

Αν και δεν αποκάλυψε, πού βρίσκεται στις συγκεκριμένες φωτογραφίες, μια μέρα πριν ανέβασε άλλα στιγμιότυπα από την Ιταλία, όπου ποζάρει, μεταξύ άλλων, αγκαλιά με έναν άντρα και τα σχόλια στη δημοσίευση πήραν «φωτιά» για το αν είναι ο νέος της σύντροφος. Ωστόσο, σύμφωνα με το Daily Mail πρόκειται για τον επί χρόνια κομμωτή και φίλο της, Κρις Άπλετον.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης