Χάρης Ρώμας για Βλαδίμηρο Κυριακίδη: Τον αγαπώ αλλά αυτό που είπε είναι λαϊκισμός

Ο ηθοποιός υποστήριξε ότι κακώς ορισμένοι συνάδελφοί του ασχολούνται με την πολιτική

Ο Χάρης Ρώμας ρωτήθηκε σε συνέντευξή του σχετικά με πρόσφατο σχόλιο του Βλαδίμηρου Κυριακίδη, που υποστήριξε ότι κακώς ορισμένοι ηθοποιοί ασχολούνται με την πολιτική.

Μέσα από την εκπομπή «Summer's Cool» ο Χάρης Ρώμας τόνισε ότι αν και είναι ένας από τους ανθρώπους του χώρου που αγαπάει, «πρέπει να τον βάλει στη θέση του» ως προς αυτό που είπε, το οποίο χαρακτήρισε λαϊκισμό.

Δείτε το βίντεο


Πιο αναλυτικά, ο ηθοποιός δήλωσε: «Καλλιτέχνες όπως ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης που σε μια ατυχή δήλωση είπε ότι κακώς οι ηθοποιοί ασχολούνται με την πολιτική, πιθανώς κρίνοντας από τον εαυτό σου να θεωρείς ότι δεν έχουν να προσφέρουν τίποτα, πιθανώς εκείνος δεν έχει να προσφέρει τίποτα, γιατί δεν μπορεί μέσα από τον τρόπο που λειτουργεί. Τον αγαπώ, όμως πρέπει να τον βάλω στη θέση του, γιατί αυτό είναι λαϊκισμός. Με μεγάλη ευκολία κερδίζεις εσύ μια θετική άποψη για την πάρτη σου, ενοχοποιώντας συναδέλφους σου, οι οποίοι έχουν ιδρώσει».



Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην Ξάνθη: Μια 15χρονη και ένας 53χρονος σκοτώθηκαν σε τροχαίο - Ακόμα 3 τραυματίες

Απαγορεύτηκαν οι μετακινήσεις αιγοπροβάτων σε όλη τη χώρα με απόφαση της κυβέρνησης - Πάνω από 9.000 ζώα θανατώνονται λόγω της πανώλης


Μητσοτάκης: Οι πολίτες δεν μπορούν να πληρώνουν τις στρεβλώσεις στην αγορά ενέργειας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr