Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Είναι έγκυος και το αποκάλυψε με φωτογραφίες

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Είναι έγκυος και το αποκάλυψε με φωτογραφίες

Ό,τι είναι να συμβεί στην ζωή μας συμβαίνει όμορφα και αβίαστα, γράφει σε ανάρτηση

evridiki_papadopoulou_egkuos
Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου είναι έγκυος και το ανακοίνωσε το απόγευμα της Δευτέρας 29 Ιουλίου με μια σειρά από φωτογραφίες της στο Instagram.

Στα στιγμιότυπα η πρώην παίκτρια του My Style Rocks και του Survivor, ποζάρει με μαγιό από τα Κουφονήσια και δείχνει τη φουσκωμένη κοιλιά της, η οποία «μαρτυρά» ότι βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη. Μοιράστηκε ακόμη, στιγμιότυπο από το υπερηχογράφημα με το μωρό που θα φέρει στον κόσμο.


Δείτε την ανάρτηση και τις φωτογραφίες 


Κλείσιμο
egyos839evridiki
vridikieguos2
egyos

Στη δημοσίευση, αναφέρθηκε στον σύντροφο και πατέρα του παιδιού της ως «άντρα» της. Πιο αναλυτικά, έγραψε: «Σβήνω και γράφω μα δεν ξέρω πως να ξεκινήσω και τι να πρωτοπώ. Με λόγια, απλά λοιπόν, η οικογένεια μας μεγαλώνει και εκείνο που συμπεραίνω για άλλη μια φορά στα χρόνια που ζω είναι πως ό,τι είναι να συμβεί στην ζωή μας συμβαίνει όμορφα και αβίαστα...

Το πιο μεγάλο ευχαριστώ στον πιο γλυκό άνδρα όλου του κόσμου... στον άνδρα μου. Η μαμά, ο καλός μπαμπάς και η σταλιτσα, σε περιμένουν καρτερικά γιε μας με το καλό να έρθεις στις ζωές μας».

Τι είχε πει για τον σύντροφό της
Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου απείχε τους τελευταίους μήνες από τις δημόσιες εμφανίσεις της. Σε δηλώσεις που έκανε όμως, τον περασμένο Δεκέμβριο, αναφέρθηκε στον σύντροφό της, με τον οποίο θα γίνουν γονείς, χωρίς να αποκαλύπτει την ταυτότητά του.
papadopoulou_2546

Μιλώντας στο «Breakfast@Star» είπε μετά από ερώτηση για το ενδεχόμενο να παντρευτεί: «Υπάρχουν ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα, δεν είναι και ο σκοπός μας αυτός. Είναι κάθε φορά ποιον άνθρωπο έχεις δίπλα σου. Αυτή τη στιγμή, στη ζωή μου μου έχει ξυπνήσει με αυτόν τον άνθρωπο που έχω δίπλα μου και τον νιώθω οικογένειά μου, να του τα προσφέρω όλα».
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cxuoas657bap)

Πιο πριν, είχε παραδεχτεί την επιθυμία της να γίνει μητέρα. Ανάμεσα σε όσα είχε δηλώσει η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου στο ένθετο «Secret» των «Παραπολιτικών», τόνισε για την σχέση της: «Είμαι μια χαρά. Είμαι ερωτευμένη µε ένα πολύ καλό παιδί. Γνωριστήκαμε από κοινούς γνωστούς. Αλλά δεν θέλω να αποκαλύψω κάτι περισσότερο».

Και στη συνέχεια είχε προσθέσει: «Θέλω να παντρευτώ και να κάνω πολλά παιδιά µε τον άνθρωπο που είμαι τώρα. Θαυμάζω το μυαλό του, είναι καλόκαρδος, γενναιόδωρος, καλός άνθρωπος στην κοινωνία».


Ειδήσεις σήμερα:

Εκλογές στις ΗΠΑ: 8 «δικοί μας» στο επιτελείο της Χάρις - Ο Ελπιδοφόρος και η… Μαλλιωτάκη στην ομάδα Τραμπ

Κιβωτός του Κόσμου: Σε δίκη για ασέλγεια κατά δύο ανηλίκων παραπέμπεται ο πατέρας Αντώνιος

Μπρούνο Τσερέλα: Μαθαίνει ελληνικά για χάρη της Αθηνάς Οικονομάκου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης