Μαρίνα Λάμπρου: Στα 21 της κατάφερε με το δισκογραφικό ντεμπούτο της να γίνει viral
marina-arthrou

Μαρίνα Λάμπρου: Στα 21 της κατάφερε με το δισκογραφικό ντεμπούτο της να γίνει viral

 Γράφει τα δικά της uplifiting τραγούδια και τα ερμηνεύει χαρισματικά

Μάλλον το έχει το όνομα να βγάζει ταλέντα και να δημιουργεί ολοκληρωμένες, όμορφες και ταλαντούχες τραγουδίστριες. Μετά τη Μαρίνα Σάττι και τη Μαρίνα Σπανού, άλλη μια Μαρίνα έκανε την παρουσία της αισθητή. Η νεαρή Μαρίνα Λάμπρου είναι το πουλέν της Panik Records και με το πρώτο της τραγούδι «Χάνομαι στο κενό» όχι μόνο δεν χάνεται, αλλά καλύπτει το κενό μιας ολόφρεσκης ελληνικής επιτυχίας.

Μαρίνα Λάμπρου - Χάνομαι Στο Κενό - Official Music Video


Πολυσχιδής προσωπικότητα, τραγουδά, γράφει στίχους, μουσική και λατρεύει να παίζει πιάνο γιατί την ηρεμεί και παίρνει τις έγνοιες απ’ το μυαλό της. Αν και μόλις στα 21 της, άκουσε το μουσικό κάλεσμά της από πολύ μικρή. «Στάθηκα τυχερή επειδή είχα δίπλα μου ανθρώπους που με στήριξαν και με βοήθησαν να πραγματοποιήσω τους στόχους μου. Εξαρχής ήθελα η μουσική να γίνει το επάγγελμά μου, το δούλευα από πάντα και όλα πήραν τον δρόμο τους.

Θυμάμαι τον εαυτό μου σε πολύ μικρή ηλικία να παρακολουθώ τα βιντεοκλίπ της Αριάνα Γκράντε και της Κέιτ Πέρι και να τρελαίνομαι! Με το πέρασμα των χρόνων συνειδητοποίησα ότι δεν θέλω μόνο να τραγουδάω ωραία ή να δείχνω όμορφη, αλλά να κάνω αυτούς που με ακούνε να νιώθουν όπως έκαναν εκείνες εμένα όταν ήμουν μικρή. Από τότε είχα ανακαλύψει ένα βαθύτερο νόημα στη μουσική. Και ανακαλύπτω συχνά κι άλλους νέους καλλιτέχνες που με εμπνέουν ή που θαυμάζω την προσωπικότητα και το στυλ τους», μου συστήνεται.

Η Μαρίνα δεν έκατσε με σταυρωμένα χέρια, αντίθετα ανέλαβε δράση και αποφάσισε να ανεβάσει ένα τραγούδι που είχε γράψει μόνη της στο TikTok. «Το έκανα αυθόρμητα, όπως κάποιος που θέλει να μοιραστεί κάτι δικό του με τον κόσμο. Τελικά είχε πολύ μεγαλύτερη απήχηση απ’ όσο περίμενα και με έκανε να νιώσω πολύ όμορφα με τον εαυτό μου. Ετσι με ανακάλυψε και η Arcade Music. Είδαν ένα βίντεό μου εντελώς τυχαία και μου ζήτησαν να συναντηθούμε στο στούντιο. Δεν ήμουν καθόλου αγχωμένη επειδή πιστεύω πολύ στον εαυτό μου.

Μετά από μερικές συναντήσεις αποφασίσαμε να συνεργαστούμε. Νιώθω ιδιαίτερα περήφανη και χαρούμενη με το γεγονός ότι το πρώτο μου τραγούδι, το “Χάνομαι στο κενό” που μόλις κυκλοφόρησε, έχει γίνει τόσο αγαπητό από τον κόσμο και μάλιστα τόσο γρήγορα. Είναι ένα κομμάτι με ιδιαίτερη σημασία για μένα, γιατί είναι ένα από τα πρώτα τραγούδια που έχω γράψει, ενώ πολύ σύντομα θα σας παρουσιάσουμε ακόμα ένα».

Πώς εμπνεύστηκε αλήθεια το «Χάνομαι στο κενό»; Εχει νιώσει ποτέ έτσι; «Οταν έγραφα αυτό το τραγούδι είχα στο μυαλό μου κυρίως κάτι καλοκαιρινό. Μου αρέσει τόσο πολύ η house μουσική που ήθελα να τη συνδυάσω με το δικό μου στυλ και να είναι φρέσκο και χορευτικό. Παρόλο που το τραγούδι μιλάει για έρωτα, ο αγαπημένος μου στίχος είναι το “Μαζί σου θέλω ταξίδια σε μέρη που δεν έχεις ξαναδεί” γιατί τα ταξίδια με ανθρώπους που αγαπάς είναι πολύτιμα.

Στην προσωπική μου ζωή “χάνομαι” όταν έχω δίπλα μου ανθρώπους που χαίρονται με τις επιτυχίες μου και μου δείχνουν με πράξεις καθημερινά ότι με αγαπούν και είναι εδώ για μένα. Με χαροποιούν τα απλά πράγματα. Ομως η οικογένειά μου και τα άτομα που έχω επιλέξει να είναι στη ζωή μου αυτή τη στιγμή και με στηρίζουν πραγματικά είναι ό,τι πολυτιμότερο έχω.

Το ότι πετυχαίνω τους στόχους μου με κάνει ευτυχισμένη και θα συνεχίσω να δουλεύω για να πραγματοποιήσω ό,τι ονειρευόμουν όταν ήμουν μικρή». Με αυτό τον νεανικό ενθουσιασμό που τα κάνει όλα να μοιάζουν μαγικά, η Μαρίνα μιλάει για το πώς εξακολουθεί να ενθουσιάζεται με τη μουσική και πώς όλα αυτά που βιώνει τώρα μοιάζουν καινούρια στον δικό της κόσμο. «Το αγαπημένο μου μέρος της δημιουργικής διαδικασίας είναι στο στούντιο. Η στιγμή που θα δώσω μια ιδέα και θα την ακούσω να υλοποιείται ακριβώς όπως την είχα στο μυαλό μου με τη βοήθεια της ομάδας μου είναι το καλύτερο συναίσθημα που μπορείς να νιώσεις ως δημιουργός.

Η ώρα στο στούντιο περνάει παρά πολύ ευχάριστα, αφού υπάρχει διάθεση για δουλειά, αλλά και χημεία με όλους τους συνεργάτες μου. Νιώθω πολύ τυχερή», καταλήγει καθώς το καλλιτεχνικό της ταξίδι μόλις έχει ξεκινήσει. Εμείς απλά θα πατήσουμε το play.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης