Έρικα Ας: Πέθανε η ηθοποιός στα 46 της χρόνια

Έρικα Ας: Πέθανε η ηθοποιός στα 46 της χρόνια

Μετά από μία μεγάλη μάχη με τον καρκίνο

ERICA_ASH
Η ηθοποιός Έρικα Ας, γνωστή για τη συμμετοχή της στο «Scary Movie» και το «Survivor’s Remorse», πέθανε σε ηλικία 46 έτων από καρκίνο.

Η δυσάρεστη είδηση του θανάτου της ανακοινώθηκε από τη μητέρα της, η οποία δήλωσε:

«Με βαθιά λύπη ανακοινώνουμε τον θάνατο της αγαπημένης μας κόρης, αδερφής και φίλης Έρικα Ας (1977-2024). Μετά από μια μακρά και θαρραλέα μάχη με τον καρκίνο, έφυγε ειρηνικά περιτριγυρισμένη από τους αγαπημένους της. Η Έρικα ήταν μια καταπληκτική γυναίκα και ταλαντούχος entertainer που άγγιξε αμέτρητες ζωές με το έντονο πνεύμα, το χιούμορ και το γνήσιο κέφι της για ζωή. Η μνήμη της θα ζει αιώνια στις καρδιές μας. Είμαστε ευγνώμονες για τις ευγενικές εκφράσεις αγάπης και υποστήριξης κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου».


Κλείσιμο
Η Έρικα Ας αρχικά σχεδίαζε να γίνει γιατρός, όμως μετά από ένα ταξίδι στην Ιαπωνία, αποφάσισε να ακολουθήσει μία καριέρα στον χώρο της ψυχαγωγίας. Ήταν μέλος του καστ στα κωμικά σκετς των MADtv και The Big Gay Sketch Show κι άλλες τηλεοπτικές και κινηματογραφικές της εμφανίσεις περιλαμβάνουν τα «Real Husbands of Hollywood», «In Contempt», «Uncle Drew» και «We Have a Ghost».

Aπό την ώρα που έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου της, φίλοι και συνάδελφοι της Ας, γράφουν συλλυπητήρια μηνύματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ανάμεσά τους και ο γνωστός ηθοποιός Τζέιμι Φοξ, που έγραψε στο Instagram: «Αποκλείεται. Δεν μπορώ να το πιστέψω αυτό. Τόσο απίστευτο ταλέντο. Έφυγες πολύ νωρίς. Αναπαύσου εν ειρήνη Έρικα».


Φωτογραφία: Splashnews.com / IDEAL IMAGE

Ειδήσεις σήμερα:

Το κόστος για «Αθήνα 2004» και «Παρίσι 2024» - Ποιος το έκανε καλύτερα;

Μαίνεται η φωτιά στην Εύβοια - Νέο 112 για εκκένωση, ανάμεσα σε τρεις οικισμούς το πύρινο μέτωπο

Μελτέμι, 38άρια και πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σε 8 περιφέρειες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης