Αθηνά Οικονομάκου: Διασκέδασε σε κλαμπ με τον Μπρούνο Τσερέλα για τα γενέθλιά του - Δείτε βίντεο

Αθηνά Οικονομάκου: Διασκέδασε σε κλαμπ με τον Μπρούνο Τσερέλα για τα γενέθλιά του - Δείτε βίντεο

Είσαι όνειρο, του έγραψε στο Instagram

oikonomakoy383
Ο Μπρούνο Τσερέλα γιόρτασε τα πρώτα του γενέθλια με την Αθηνά Οικονομάκου, μιας και στις 30 Ιουλίου έκλεισε τα 38. Το βράδυ της 29ης, το ζευγάρι που βρίσκεται στην Ίμπιζα, διασκέδασε με φίλους σε ένα νυχτερινό μαγαζί.

Η ηθοποιός απαθανάτισε τον σύντροφό της να χορεύει, ενώ μπροστά του έχει την τούρτα και ανέβασε το βίντεο μέσω stories. Ο Ιταλός διέκοψε τον χορό του , για να δώσει στην αγαπημένη του ένα φιλί. Στην ανάρτησή της, η Αθηνά Οικονομάκου ευχήθηκε «χαρούμενα γενέθλια» στον Τσερέλα και πρόσθεσε με κεφαλαία γράμματα: «Είσαι ένα όνειρο».

Δείτε το βίντεο
Οικονομάκου και Τσερέλα γιόρτασαν μαζί τα γενέθλια του αθλητή

Το σχόλιο του Τσερέλα στα ελληνικά
Κλείσιμο
Όσο απολαμβάνουν τις διακοπές τους, δεν διστάζουν να ανεβάζουν στο Instagram, φωτογραφίες τους και να εκφράζουν ο ένας τον έρωτά του στον άλλο. Πριν τα γενέθλια, η ηθοποιός ανέβασε στο Instagram στιγμιότυπα, τόσο με τον μπασκετμπολίστα, όσο και δικά της που ποζάρει μόνη, με το μαγιό της. Σε ανάρτηση με δικές της φωτογραφίες, όπου φοράει ένα μαύρο εξώπλατο ολόσωμο μαγιό, ο Τσερέλα έκανε ένα σχόλιο στα ελληνικά. «Ναι καλά» της έγραψε.


tsereka2


Το βράδυ της Κυριακής 28 Ιουλίου, ο Ιταλός ανέβασε μια κοινή τους φωτογραφία, όπου έχει στην αγκαλιά του την ηθοποιό με θέα τη θάλασσα. «Και τώρα…;», έγραψε στη λεζάντα.



Την ίδια μέρα,  μοιράστηκαν το στιγμιότυπο μέσω stories. Στη φωτογραφία, φορούν τα μαγιό τους και απολαμβάνουν τον ήλιο, ξαπλωμένοι. «Το όμορφο νησί» έγραψε ο Τσερέλα στην ανάρτηση.
athnina3


Εκτός από αυτό, η Αθηνά Οικονομάκου και ο σύντροφός της ανέβασαν κι άλλες φωτογραφίες τους από τις διακοπές στο νησί, από τις στιγμές χαλάρωσης που περνούν, κυρίως στην πισίνα του ξενοδοχείου που διαμένουν.

Τα στιγμιότυπα από τις διακοπές τους
oikonomakou339
oikonomakoi30
tserela333
tserela2



Ειδήσεις σήμερα:

Πόρισμα Αρείου Πάγου για υποκλοπές: Καμία σχέση του Predator με κρατικές υπηρεσίες - Νόμιμες οι παρακολουθήσεις της ΕΥΠ - Σε δίκη 4 υπεύθυνοι των ιδιωτικών εταιρειών

Αμετανόητος ο Πολάκης: Είμαι εδώ, θα είμαι ΣΥΡΙΖΑ- Γεωργιάδης: - «Δειλός ήσασταν πάντα»


Ρωσία, Ιράν και Κίνα επιδιώκουν να επηρεάσουν τις αμερικανικές εκλογές - Ποιον στηρίζουν ανάμεσα σε Τραμπ και Χάρις

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης