Διάφανη αγάπη - Νίκος Ψαρράς: Θα υπάρχουν ανατροπές σε κάθε επεισόδιο

Όσα δήλωσε για τον ρόλο του στη νέα αισθηματική σειρά μυστηρίου

Ο Νίκος Ψαρράς, ο οποίος πρωταγωνιστεί στη σειρά «Διάφανη αγάπη», μίλησε σε δηλώσεις του για τον ρόλο του και την απόφασή του να συμμετέχει στη σειρά.

Το «Διάφανη αγάπη» πραγματεύεται την υπόθεση μιας ανεξιχνίαστης δολοφονίας. «Ζωές διαλυμένες, πόνος, θλίψη και μια γυναίκα μόνη σε κίνδυνο. Ένας άντρας μοιρασμένος ανάμεσα στην πραγματικότητα και την επιθυμία. Ένα όραμα, δύο κόσμοι και μια πόρτα που κλείνει» αναφέρει η περιγραφή της σειράς.

«Ο Νίκος Ραγκούσης είναι ο διοικητής του αστυνομικού τμήματος μέσα από το οποίο κυρίως παρακολουθούμε την εξέλιξη της ιστορίας. Είναι αναστατωμένος γιατί ο Στέφανος Λεοντής που χάνεται βίαια στην έναρξη είναι σαν γιος του. Αυτός τον έβαλε στους κόλπους της αστυνομίας και ήταν γι’ αυτόν ο καλύτερος αστυνομικός της ομάδας του, κάτι που προκαλούσε τον φθόνο των συναδέλφων του. Οι ύποπτοι είναι πολλοί και ανατροπές θα υπάρχουν σε κάθε επεισόδιο» είπε στον Alpha, ο Νίκος Ψαρράς.

Όσο για το αν έχει κοινά χαρακτηριστικά μαζί του, λέει: «Ο Ραγκούσης μέσα από τις δικές μου σκέψεις και αισθήματα θα πάρει σάρκα και οστά, οπότε μοιραία θα έχει πολλά δικά μου χαρακτηριστικά. Η στάση της ζωής μου όμως είναι πολύ μακριά από τη δική του κοσμοθεωρία».

Σε ερώτηση για το τι ήταν αυτό που τον έκανε να πει το «ναι» στη σειρά, ο ηθοποιός δηλώνει: «Η πορεία του ρόλου και οι ανατροπές του, το πολύ δυνατό σενάριο και οι γρήγορες σκηνές. Ότι θα υποδυθώ ένα διαφορετικό χαρακτήρα από ό,τι έχω παίξει έως τώρα, το υπόλοιπο εξαιρετικό καστ, που οι περισσότεροι είναι χρόνια καλοί φίλοι, ο εξαιρετικός σκηνοθέτης μας Σπύρος Ρασιδάκης που είναι ευγενέστατος, δουλευταράς και παθιασμένος και η τόσο καλά οργανωμένη παραγωγή. Επίσης ότι θα δουλεύουμε με κινηματογραφικούς ρυθμούς και έτσι θα έχουμε την -άγνωστη τα τελευταία χρόνια- πολυτέλεια των πολλών προβών και λήψεων!»

Πρωταγωνιστούν: Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης, Χαρά Μάτα Γιαννάτου, Μέγκι Σούλι, Νίκος Ψαρράς, Μιχάλης Σαράντης, Ανδρέας Κωνσταντίνου, Μιχάλης Οικονόμου, Άννα Μάσχα, Γιώργος Νούσης, Δημήτρης Αριανούτσος, Θοδωρής Αντωνιάδης, Θεόβη Στύλλου, Μπάμπης Χατζηδάκης, Θεοδώρα Σιάρκου, Ισίδωρος Σταμούλης, Σίμος Κακάλας, Μάρω Παπαδοπούλου, Ευτυχία Μελή, Δαβίδ Μαλτέζε, Νεφέλη Μαϊστράλη, Αντιγόνη Αλικάκου, Ιζαμπέλλα Φούλοπ, Γωγώ Παπαϊωάννου, Μάιρα Γραβάνη, Γιώργος Ρούφας, Μάνος Τσούτης, Βασίλης Ζαϊφίδης, Θανάσης Ζερίτης, κ.ά.

Προσαρμογή σεναρίου: Βασίλης Ρίσβας, Δήμητρα Σακαλή.

Σκηνοθεσία: Σπύρος Ρασιδάκης.

Μουσική: Ανδρέας Κατσιγιάννης.

Παραγωγή: Primavisione.

Βασισμένο στην ιταλική σειρά «La Porta Rossa».


Ειδήσεις σήμερα:

Μακρόν: Έλλειμμα €8 εκατ. στο Ελιζέ από τις σπατάλες του - €500.000 μόνο για το δείπνο στον Κάρολο με μπλε αστακούς

Τρεις ελαφρά τραυματίες από τη σύγκρουση φορτηγού με τρένο με 130 επιβάτες στην Αυλίδα - Δείτε φωτογραφίες

Δώρα Γκουντούρα: Άρχισαν να ουρλιάζουν, δεν άφηναν να συνεχιστεί ο αγώνας, καταγγέλλει ο σύντροφός της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr