Νίκος Μουτσινάς για τον σκύλο που έχασε: Δεν χωράνε 15 χρόνια σε ένα βίντεο

Δεν μπορούσα να φανταστώ πόσο βαθύ πόνο θα νιώσω, τόνισε ο παρουσιαστής

Ο Νίκος Μουτσινάς βιώνει την απώλεια του σκύλου του, Άντι, που τον συντροφεύει για 15 χρόνια και το μοιράστηκε μέσα από ένα βίντεο στο Instagram.

Όπως έκανε γνωστό στην πορεία, με νέα ανάρτηση, ο παρουσιαστής δέχτηκε πολλά μηνύματα από τους ακολούθους του και θέλησε να τους ευχαριστήσει, μέσω story. Στο μήνυμά του, που δημοσίευσε απόγευμα της Τετάρτης 30 Ιουλίου, ο Νίκος Μουτσινάς επισήμανε, μεταξύ άλλων, ότι δεν μπορούσε ποτέ να φανταστεί τον βαθύ πόνο που τελικά του «άφησε» ο χαμός του τετράποδου φίλου του.

Πιο αναλυτικά, έγραψε: «Θέλω να σας πω ένα μεγάλο μεγάλο ευχαριστώ για τα μηνύματα σας.. Έχουν περάσει δυο εβδομάδες για να καταφέρω να κάνω αυτό το βίντεο για τον Αντούλη.. για να υπάρχει και εδώ ανάμεσα σε στιγμές απ' την καθημερινότητα και την ζωή μου σαν άλμπουμ... κι όποτε θέλω να το βλέπω.. έχω να θυμάμαι πολλά.. δεν χωράνε 15 χρόνια σε ένα βίντεο... Η ανιδιοτελής αγάπη που νιώθουμε από τα ζωάκια μας, όταν φύγει, κάνει πολύ θόρυβο μέσα στο κενό που αφήνει.. (δεν είμαι μελό, αλλά αυτό είναι το συναίσθημα) Οι κύκλοι κλείνουν, αυτό το ήξερα απ' την αρχή που τον βρήκαμε και τον πήραμε, αλλά δεν μπορούσα να φανταστώ, πόσο πόνο βαθύ θα νιώσω.. Είμαι τυχερός γιατί έχω αλλά δύο "τέρατ" να με αγαπούν και να τα αγαπάω..».


Μια μέρα πριν, ο παρουσιαστής ανέβασε ένα βίντεο από διάφορες στιγμές τους, το οποίο συνόδευσε με ένα κείμενο.

Χαρακτηριστικά, έγραψε: «Αντούλη…. σε ευχαριστώ για όλες τις στιγμές μας.. Ήσουν η μεγαλύτερη μου σχέση, η πιο αληθινή, η πιο υπομονετική, η πιο σημαντική (κι ας μην το καταλάβαινα). Ήσουν το καλύτερο σκυλί.. μου λείπεις πολύ.. Σε αγαπάω .. Εις το επανιδείν».

Δείτε την ανάρτηση


Ειδήσεις σήμερα:

Μακρόν: Έλλειμμα €8 εκατ. στο Ελιζέ από τις σπατάλες του - €500.000 μόνο για το δείπνο στον Κάρολο με μπλε αστακούς

Τρεις ελαφρά τραυματίες από τη σύγκρουση φορτηγού με τρένο με 130 επιβάτες στην Αυλίδα - Δείτε φωτογραφίες

Δώρα Γκουντούρα: Άρχισαν να ουρλιάζουν, δεν άφηναν να συνεχιστεί ο αγώνας, καταγγέλλει ο σύντροφός της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr