ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Κριστιάνο Ρονάλντο: Αποκάλεσε δημόσια την Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ σύζυγό του

Κριστιάνο Ρονάλντο: Αποκάλεσε δημόσια την Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ σύζυγό του

Οι θαυμαστές αναρωτήθηκαν αν το ζευγάρι παντρεύτηκε

ronaldo-cristiano
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο προκάλεσε φήμες ότι ο ίδιος και η επί χρόνια σύντροφός του, Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ, παντρεύτηκαν.

Ο 39χρονος αστέρας του ποδοσφαίρου αναφέρθηκε στη σύντροφό του ως «σύζυγό του» κατά τη διάρκεια ενός βίντεο προπόνησης για το fitness brand του, «Whoop», το οποίο ανέβασε στο Instagram της εταιρείας στις 29 Ιουλίου. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης στο γυμναστήριο του σπιτιού του, μοιράστηκε μερικά από τα πράγματα που κάνει στον ελεύθερο χρόνο του όταν δεν προπονείται.

«Το πιο σημαντικό πράγμα είναι ότι δεν είναι αυτό που κάνεις, αλλά αυτό που πρέπει να κάνεις», είπε. «Όταν δεν προπονούμαι στην ομάδα, μου αρέσει να δουλεύω με τη σύζυγό μου στο σπίτι, γιατί μπορώ να την πιέσω και εκείνη μπορεί να με πιέσει επίσης».

Δείτε το βίντεο
Κλείσιμο

Στα σχόλια του βίντεο στο Instagram, το οποίο έχει περισσότερα από 529.000 likes, πολλοί θαυμαστές ρώτησαν αν ο αθλητής αναφέρεται στη Ροντρίγκεζ ως «σύζυγό του» επειδή έχουν παντρευτεί.

«Είπε τη γυναίκα μου; Είναι τώρα κρυφά παντρεμένοι;», έγραψε ένας, ενώ ένας άλλος πρόσθεσε: «Κριστιάνο πότε παντρεύτηκες, αυτός την αποκαλεί "γυναίκα μου"».

«Είπε "η γυναίκα μου"», σχολίασε ένας τρίτος.

Ωστόσο, ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του αθλητή δήλωσε στο People ότι δεν μπορούσε να επιβεβαιώσει αν ο Ρονάλντο έχει όντως παντρευτεί με τη Ροντρίγκεζ. «Αυτή τη στιγμή, δεν μπορώ να επιβεβαιώσω ούτε να διαψεύσω ότι ο Κριστιάνο έχει παντρευτεί την Τζορτζίνα. Απλά δεν γνωρίζω», αναφέρει η δήλωση.
451688321_18565046968056421_1870091687119117976_n

Ο Ρονάλντο έχει αναφερθεί στο παρελθόν τις σκέψεις του για τον γάμο με την Ροντρίγκεζ, με την οποία βγαίνει από το 2017. Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης με τον Πιρς Μόργκαν το 2022, ο ποδοσφαιριστής δήλωσε ότι ενώ δεν βιάζεται να προχωρήσει στο επόμενο βήμα, τόσο εκείνος όσο και η Ροντρίγκεζ θέλουν να το κάνουν στην πορεία.

«Δεν το σκέφτομαι αυτό, αλλά μπορώ να το δω [αυτό] στο μέλλον», εξήγησε τότε για τον γάμο. «Νομίζω ότι της αξίζει αυτό. Είναι κάτι που δεν έρχεται τώρα στα σχέδιά μου, αλλά στο μέλλον. Ναι, το θέλω».

Λίγο αφότου άρχισαν να βγαίνουν, η Ροντρίγκεζ και ο Ρονάλντο ανακοίνωσαν τη γέννηση του πρώτου κοινού τους παιδιού, της Αλάνα. Όταν αποκάλυψαν ότι η δεύτερη κόρη τους, Μπέλα, είχε γεννηθεί τον Απρίλιο του 2022, μοιράστηκαν επίσης ότι ο δίδυμος αδελφός της είχε πεθάνει.

Φωτογραφία: Splashnews.com / IDEAL IMAGE

Ειδήσεις σήμερα:

Νεκρός ο ηγέτης της Χαμάς Ισμαήλ Χανίγια μετά από επίθεση στην Τεχεράνη

Κόντρα κορυφής για τις υποκλοπές μετά το πόρισμα του Αρείου Πάγου

Φωτιά στο Αχλαδοχώρι Σερρών - Εστάλη μήνυμα από το 112, ξεκίνησαν τις ρίψεις τα εναέρια μέσα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης