Ιωάννης Απέργης: Ξενάγησε τον Δημήτρη Μακαλιά και τη Βάσω Γουλιελμάκη στην Αλβανία

Ο ηθοποιός έδειξε στους συναδέλφους του, τα μέρη όπου μεγάλωσε

Ο Δημήτρης Μακαλιάς ταξίδεψε με τον Ιωάννη Απέργη και τη Βάσω Γουλιελμάκη στην Αλβανία, από όπου ο κωμικός έκανε μια ανάρτηση, την Τετάρτη 31 Ιουλίου.

Μέσω Instagram, ανέβασαν και οι δυο τους σε stories, στιγμιότυπα από τη βόλτα που έκαναν στο Αργυρόκαστρο. Από το δικό του προφίλ, ο Δημήτρης Μακαλιάς δημοσίευσε φωτογραφία του στην πόλη.

Κατά τη διάρκεια της περιήγησής τους στην πόλη, ο Δημήτρης Μακαλιάς στάθηκε απέναντι από τον Ιωάννη Απέργη, για να τον φωτογραφήσει σε ένα δρομάκι με βουκαμβίλιες. Στην ανάρτησή του, ο κωμικός δίνει τα εύσημά του στον Ιωάννη Απέργη που ανέλαβε και ρόλο ξεναγού, μιας και λόγω της αλβανικής του καταγωγής γνωρίζει αυτά τα μέρη, αλλά και ως φωτογράφου.

Πιο αναλυτικά, έγραψε στη λεζάντα: «Επιτέλους, μετά από χρόνια βρέθηκα στη γείτονα χώρα, στο Αργυρόκαστρο. Με τον καλύτερο ξεναγό και φωτογράφο, Ιωάννη Απέργη».

Οι αναρτήσεις τους

Στη δική του ανάρτηση με φωτογραφίες από την Αλβανία, ο Ιωάννης Απέργης έγραψε: «Όταν οι συνάδελφοι και φίλοι έρχονται στα σοκάκια που μεγάλωσες!!! Όμορφη μέρα!».


Ειδήσεις σήμερα:

Δίκη Καραϊβάζ: Αθώοι λόγω αμφιβολιών οι δύο κατηγορούμενοι

Ινδία: Θρίλερ με αποστεωμένη Αμερικανίδα που βρέθηκε αλυσοδεμένη σε δέντρο σε ένα δάσος

Ολυμπιακοί Αγώνες: Φόρτσαρε (2-0 τον Μπάεζ) και προκρίθηκε στα προημιτελικά ο Τσιτσιπάς
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr