50 Cent: Μιλάει για τους ισχυρισμούς εναντίον του Diddy - Αποκαλύπτει γιατί δεν πήγαινε ποτέ στα πάρτι του

Ο 50 Cent έχει χρόνια αντιπαλότητα με τον ράπερ

Ο 50 Cent μίλησε για τον μακροχρόνιο αντίπαλό του, Sean «Diddy» Combs.

Ο 49χρονος ράπερ και τηλεοπτικός παραγωγός μίλησε για τη σχέση του με τον Combs - ο οποίος έχει αντιμετωπίσει κατηγορίες για βιασμό, σεξουαλική επίθεση, σεξουαλική παρενόχληση και σωματεμπορία σε μια σειρά από αγωγές - σε συνέντευξή του στο Hollywood Reporter που δημοσιεύτηκε την Τετάρτη.

Ο 50 Cent, ο οποίος εργαζόταν στους ίδιους κύκλους με τον Combs παλαιότερα, εξήγησε γιατί δεν παρευρέθηκε ποτέ στα διάσημα πάρτι του Combs, στα οποία ο 54χρονος ράπερ φέρεται να διέπραξε μερικές από τις αποτρόπαιες πράξεις για τις οποίες έχει κατηγορηθεί.
«Έχω δηλώσει πολύ έντονα ότι δεν πηγαίνω σε πάρτι του Puffy και δεν κάνω τέτοια πράγματα», δήλωσε ο 50 Cent. «Μένω έξω από αυτά τα πράγματα εδώ και χρόνια. Υπάρχειε μια περίεργη ενέργεια σε αυτά».

«Ζήτησε να με πάει για ψώνια», υποστήριξε ο 50 Cent. «Σκέφτηκα ότι αυτό ήταν το πιο περίεργο πράγμα στον κόσμο, επειδή αυτό θα μπορούσε να είναι κάτι που ένας άνδρας λέει σε μια γυναίκα. Κι εγώ είπα: "Όχι, δεν μπλέκω με αυτή την περίεργη ενέργεια ή αυτά τα περίεργα πράγματα", και αυτό φαινόταν και από τον τον τρόπο που κινούνταν. Από αυτό, δεν ένιωθα άνετα κοντά του».

Επίσης, ο 50 Cent αναφέρθηκε συγκεκριμένα στο βίντεο του 2016 που κυκλοφόρησε πριν από κάποιον καιρό και δείχνει τον Combs να επιτίθεται στην τότε σύντροφό του Cassie Ventura σε διάδρομο ξενοδοχείου. Η Ventura μήνυσε τον Combs για βιασμό και σωματική κακοποίησή. Όμως, η μήνυση διευθετήθηκε μία ημέρα μετά την κατάθεσή της.

«Πρώτα, αρνήθηκε ότι συνέβη καν, και μετά βγαίνει η κασέτα - άρα αυτό σημαίνει ότι όλα όσα λέει [αυτός] είναι ψέματα», δήλωσε η ράπερ για τον Combs, ο οποίος έχει αρνηθεί σθεναρά τους ισχυρισμούς σε όλες τις αγωγές εναντίον του.

«Όταν κάποιος το βλέπει αυτό, αν έχει μια κόρη και μπορεί να φανταστεί ότι βρίσκεται κάτω από αυτές τις συνθήκες, αυτό είναι τρελό», πρόσθεσε ο ράπερ για το βίντεο. «Όπως, τον άφησαν να ξεφύγει. Με όλη την επιρροή και τη δύναμη που έχεις, το άτομο με το οποίο είσαι μαζί υποτίθεται ότι πρέπει να θέλει να είναι μέρος της ζωής σου, όχι να εξαναγκάζεται».

Ο 50 Cent γυρίζει ένα ντοκιμαντέρ για τις κατηγορίες σεξουαλικής επίθεσης εναντίον του Combs. Μετά από έναν «πόλεμο» προσφορών, το Netflix αγόρασε τα δικαιώματα του ντοκιμαντέρ τον Μάιο. Ο 50 Cent δήλωσε πέρυσι ότι τα έσοδα από το ντοκιμαντέρ θα διατεθούν στα θύματα σεξουαλικών επιθέσεων και βιασμών.

Φωτογραφίες: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Σπαραγμός στην κηδεία της 12χρονης και του 44χρονου πατέρα της που σκοτώθηκαν στο τροχαίο της Μεσσηνίας

Ο 51χρονος Τούρκος με το χέρι στην τσέπη και χωρίς εξοπλισμό που πήρε ασημένιο στη σκοποβολή - Bίντεο και φωτογραφίες


Ασκήθηκε δίωξη σε 17χρονο για τη σφαγή με τα 3 νεκρά παιδιά στο Σάουθπορτ της Βρετανίας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr