Μπρούνο Τσερέλα: Οι φωτογραφίες από το πάρτι των γενεθλίων του με την Αθηνά Οικονομάκου

Μπρούνο Τσερέλα: Οι φωτογραφίες από το πάρτι των γενεθλίων του με την Αθηνά Οικονομάκου

Σας αγαπώ όλους, έγραψε σε ανάρτησή του ο Ιταλός, απευθυνόμενος στους φίλους του και τη σύντροφό του

oikonomakou789
Ο Μπρούνο Τσερέλα ευχαρίστησε τους φίλους του, αλλά και την Αθηνά Οικονομάκου, που ταξίδεψαν μαζί του στην Ίμπιζα και οργάνωσαν εκπλήξεις για τα γενέθλιά του.

Στις 30 Ιουλίου ο Ιταλός μπασκετμπολίστας έκλεισε τα 38 του χρόνια, με την ηθοποιό να ανεβάζει βίντεο από το κλαμπ, όπου ο σύντροφός της έσβησε την τούρτα ενώ χόρευε.

Λίγες μέρες μετά, ο Τσερέλα ανέβασε σχετικά στιγμιότυπα από το πάρτι, τη βόλτα που έκαναν με σκάφος, αλλά και το ξενοδοχείο που έμειναν. Απευθυνόμενος στους φίλους και τη σύντροφό του, έγραψε:

«Η 30ή Ιουλίου στην Ίμπιζα έχει γίνει πρόκληση, ειδικά όταν σε οδηγούν εκεί αυτοί οι τέσσερις τρελοί. Ευχαριστούμε για όλες αυτές τις στιγμές στη θάλασσα, τα πάρτι, τον ήλιο και τη διασκέδαση! Σας αγαπώ όλους». Η Αθηνά Οικονομάκου έσπευσε να σχολιάσει τη δημοσίευση του αγαπημένου της, χωρίς όμως να γράψει τίποτα. Η ηθοποιός επέλεξε να αφήσει πολλές κόκκινες καρδιές σε emoji.

Η ανάρτηση και οι φωτογραφίες του Μπρούνο Τσερέλα
Κλείσιμο

oikonomakou22
tserela232
tserela222
oikonomakou6558

Το βίντεο από το κλαμπ που γιόρτασαν τα γενέθλια του Μπρούνο Τσερέλα
Το βράδυ της 29ης Ιουλίου, το ζευγάρι που βρίσκεται στην Ίμπιζα, διασκέδασε με φίλους σε ένα νυχτερινό μαγαζί. Αφού άλλαξε η ώρα, η ηθοποιός απαθανάτισε τον σύντροφό της να χορεύει, ενώ μπροστά του έχει την τούρτα και ανέβασε το βίντεο μέσω stories. Ο Ιταλός διέκοψε τον χορό του, για να δώσει στην αγαπημένη του ένα φιλί. Στην ανάρτησή της, η Αθηνά Οικονομάκου ευχήθηκε «χαρούμενα γενέθλια» στον Τσερέλα και πρόσθεσε με κεφαλαία γράμματα: «Είσαι ένα όνειρο».

Δείτε το βίντεο

Οικονομάκου και Τσερέλα γιόρτασαν μαζί τα γενέθλια του αθλητή


Το σχόλιο του Τσερέλα στα ελληνικά
Όσο απολαμβάνουν τις διακοπές τους, δεν διστάζουν να ανεβάζουν στο Instagram, φωτογραφίες τους και να εκφράζουν ο ένας τον έρωτά του στον άλλο. Πριν τα γενέθλια, η ηθοποιός ανέβασε στο Instagram στιγμιότυπα, τόσο με τον μπασκετμπολίστα, όσο και δικά της που ποζάρει μόνη, με το μαγιό της. Σε ανάρτηση με δικές της φωτογραφίες, όπου φοράει ένα μαύρο εξώπλατο ολόσωμο μαγιό, ο Τσερέλα έκανε ένα σχόλιο στα ελληνικά. «Ναι καλά» της έγραψε.

tsereka2


Ειδήσεις σήμερα:

Ντρισμπιώτη: Κλαίω δύο μέρες τώρα, είναι η τελευταία μου συμμετοχή σε Ολυμπιακούς Αγώνες - Δείτε βίντεο

Επεισόδια στον Μυλοπόταμο: Κάτοικοι αντέδρασαν στις συλλήψεις, απάντησαν με δακρυγόνα οι αστυνομικοί

Λένι Κράβιτς: Στην Αθήνα ο ροκ σταρ με τα Grammys και τους διάσημους έρωτες

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης