Power of Love: Κρίση στη σχέση Σοφίας και Δημήτρη - Θεωρείς ότι κάνω κάτι ψεύτικα;

Power of Love: Κρίση στη σχέση Σοφίας και Δημήτρη - Θεωρείς ότι κάνω κάτι ψεύτικα;

Ο παίκτης είπε ότι θα διεκδικούσε άλλη κοπέλα, σε περίπτωση που έφευγε η Σοφία από το παιχνίδι, κάτι που προβλημάτισε την τελευταία

power_of_love_28
Η Σοφία και ο Δημήτρης περνάνε μια κρίση στη σχέση τους, όπως φάνηκε στο χθεσινό επεισόδιο του «Power of Love». Η παίκτρια ρώτησε τον διαγωνιζόμενο ότι σε ένα υποθετικό σενάριο που εκείνη έφευγε από το παιχνίδι, εάν εκείνος θα διεκδικούσε κάποια άλλη, ο Δημήτρης απάντησε θετικά, κάτι που προβλημάτισε σοβαρά τη Σοφία για το κατά πόσο τα αισθήματα του Δημήτρη για εκείνη είναι αληθινά.

Ακολουθεί ο διάλογος:

Σοφία: «Λίγο πριν το gala με προβλημάτισε ο Δημήτρης...»

Δημήτρης: «Τι σε προβλημάτισε;»

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d34vg9eg0lbd)

Σοφία: «Ε, με προβλημάτισε αυτό που είπες για το παιχνίδι. Γιατί λέγαμε για το παιχνίδι και του λέω: "Αν, σε ένα ουτοπικό σενάριο εγώ έφευγα οικειοθελώς θα διεκδικούσες κάποια άλλη κοπέλα ή θα δεχόσουν να σε διεκδικήσει; Και λέει "ναι". Και εγώ τώρα σκέφτομαι... Εγώ ας πούμε αν έφευγε ο Δημήτρης, εγώ θα έφευγα, γιατί είναι αληθινό αυτό. Αλλά με αυτό που μου λέει, τώρα προβληματίζομαι [...] Εγώ βάζω και τα παιχνίδια και όλα... Δεν με ενδιαφέρουν. Βάζω πολύ πιο πάνω αυτά τα πράγματα, το να είναι ο άνθρωπός μου, το να είναι η κολλητή μου, δεν με ενδιαφέρει. Εγώ δεν θα είχα λόγο να είμαι εδώ, εάν δεν ήταν ο Δημήτρης»

Δημήτρης: «Ναι, αλλά μου είπες σε ένα υποθετικό σενάριο, του ότι εσύ θα έφευγες και εγώ θα έμενα στο παιχνίδι και σου είπα εφόσον είναι ένα παιχνίδι που θα έπρεπε να μείνω - ας πούμε - που είναι το παιχνίδι του έρωτα, τι να κάτσεις να κάνεις; Το βλέπω τελείως υποθετικά. Δεν είμαστε στο Survivor... Ξέρω εγώ»
Κλείσιμο
Σοφία: «Εγώ δεν υπήρχε περίπτωση να γουστάρω κάποιον και να κάτσω να με διεκδικήσεις κάποιος άλλος. Θα ήμουν τόσο στενοχωρημένη, που δεν θα μπορούσα να λειτουργήσω μετά. Θα έφευγα εγώ, θα ερχόταν άλλη, θα δεχόσουν τη διεκδίκηση από κάποια άλλη;»

Δημήτρης: «Αυτή τη συζήτηση την έχουμε ξανακάνει και off-camera»

Σοφία: «Ναι, αλλά μου είπες άλλο off-camera... Μου είπες ότι θα έφευγες, ενώ τώρα μου λες ότι δεν θα έφευγες. Αυτό με προβλημάτισε γιατί λέω μήπως είναι... Με προβλημάτισε, δεν μπορώ να το κρύψω»

Κατερίνα Καραβάτου: «Αυτό που αισθάνομαι είναι ότι θες να πεις πως ο Δημήτρης αν έκανε μια τέτοια κίνηση, τότε δεν έχει αισθήματα για σένα, αλλά το κάνει ως μέρος του παιχνιδιού»

Σοφία: «Επειδή έχουμε ζήσει κάποια πράγματα με τον Δημήτρη και εγώ αρχίζω πραγματικά και νιώθω πολλά πράγματα για εκείνον, δηλαδή αν μου έρθει καμιά κεραμίδα, δεν ξέρω πώς θα το διαχειριστώ... Δηλαδή, τρέμω, αλήθεια τρέμω»

Δημήτρης: «Θεωρείς ότι κάνω κάτι ψεύτικα;»

Σοφία: «Απλά, αυτή η απάντηση με προβλημάτισε»

Δημήτρης: «Ναι, μιλούσαμε για τελείως υποθετικά σενάρια και αυτή ήταν η απάντησή μου εκείνη την ώρα»

Ειδήσεις σήμερα:

Τρομάζει το ντόμινο των κρουσμάτων της πανώλης των αιγοπροβάτων σε όλη τη χώρα - Δρομολογούνται τα επόμενα βήματα

Σκληρή μάχη στη Βουλή για το πόρισμα του Αρείου Πάγου για τις παρακολουθήσεις

Κανονικά συνεχίζονται οι αγώνες στο Παρίσι με intersex πυγμάχους παρά το σάλο με τις δύο αθλήτριες με τα ανδρικά χρωμοσώματα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης