Βασίλειος Κωστέτσος: Τι ανέβασε στο Instagram μετά τη συγγνώμη της Σίντι Κρόφορντ

Λίγες ώρες μετά την ανάρτηση του supermodel για την παρεξήγηση ανάμεσά τους

Η Σίντι Κρόφορντ ζήτησε συγγνώμη από τον Βασίλειο Κωστέτσο μετά από σχόλιο που έκανε σε talk show, απαντώντας το όνομά του όταν ρωτήθηκε, με ποιον σχεδιαστή μόδας δεν θα συνεργαζόταν ξανά.

Μετά τη δημόσια συγγνώμη του μοντέλου στον Έλληνα σχεδιαστή, ο Βασίλειος Κωστέτσος ανέβασε μια σειρά από φωτογραφίες της επίδειξη μόδας του ίδιου αλλά και κοινή τους φωτογραφία.

Στη λεζάντα τόνισε ότι ως άνθρωπος του χώρου της μόδας, φροντίζει πάντα τα μοντέλα που φιλοξενεί, να αισθάνονται ότι βρίσκονται σε επιδείξεις ισάξιες με εκείνες του Παρισιού και του Μιλάνου.

«Στιγμιότυπα από την ιστορική επίδειξη μόδας στην Αθήνα με πρωταγωνίστρια τη Σίντι Κρόφορντ που καταχειροκροτήθηκε από χιλιάδες καλεσμένους. Πάντα φρόντιζα τα supermodels που έφερνα στην Αθήνα να αισθάνονται σύμφωνα με τις προδιαγραφές των ξένων επιδείξεων, του Παρισιού, του Μιλάνου ή της Νέας Υόρκης και όχι μιας βαλκανικής χώρας» έγραψε πιο συγκεκριμένα.

Οι φωτογραφίες που δημοσίευσε
Η παρεξήγηση ανάμεσά τους και η συγγνώμη της Κρόφορντ στον Έλληνα σχεδιαστή

Λίγες ημέρες πριν, κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισής της σε αμερικάνικο talk-show, η Σίντι Κρόφορντ ρωτήθηκε με ποιον σχεδιαστή μόδας δεν θα συνεργαζόταν ξανά, στο οποίο δεν δίστασε να απαντήσει με το όνομα του Έλληνα σχεδιαστή «Βασίλειος».

Αν και δεν διευκρίνισε εάν πρόκειται για τον Βασίλειο Κωστέτσο, με ανάρτησή της την Πέμπτη 1 Αυγούστου, η ίδια επιβεβαίωσε την εύλογη συσχέτιση που έκαναν πολλοί από τους τηλεθεατές.

Δείτε το βίντεο

Η Κρόφορντ, λοιπόν, σε μια προσπάθειά της να δείξει τη θετική πρόθεσή της προς τον Έλληνα Σχεδιαστή, ανέβασε μερικά στιγμιότυπα από τις πασαρέλες όπου είχε περπατήσει με σχέδια του Βασίλειου Κωστέτσου, καθώς και ορισμένες κοινές φωτογραφίες τους, όπου ποζάρουν δίπλα-δίπλα χαμογελαστοί.

Στη λεζάντα της ανάρτησης, η Κρόφορντ έγραψε: «Από το αρχείο... τόσα πολλά διασκεδαστικά looks στις πασαρέλες του Βασίλειου Κωστέτσου. Υ.Γ. Συγγνώμη για το μπέρδεμα - μάλλον λυγίζω υπό πίεση! Αν ξέρεις, ξέρεις. Στέλνω ένα μεγάλο φιλί».

Δείτε την ανάρτηση


Μάλιστα, ο Έλληνας σχεδιαστής δεν αμέλησε να σχολιάσει κάτω από την ανάρτηση εκθειάζοντας το σούπερ μόντελ και χαρακτηρίζοντας τη «μούσα» του, ενώ εξέφρασε την επιθυμία του να τη δει και πάλι στη χώρα μας.

Συγκεκριμένα, έγραψε: «Ξέρω... Αξέχαστες στιγμές!!!! Όταν οι χιλιάδες θεατές τρελάθηκαν όταν περπάτησες στην πασαρέλα της Αθήνας!!! Ποτέ δεν αμφισβήτησα το ήθος σου και τον επαγγελματισμό σου, αλλά και την αγάπη σου για την Ελλάδα! Ήσουν πάντα και θα είσαι η κορυφαία μου μούσα. Ελπίζω να σε ξαναδώ στην Ελλάδα».





Ειδήσεις σήμερα:


Δολοφονία Χανίγια: Μνημόσυνο στην Αγία Σοφία κάνει ο Ερντογάν


Έτσι γεννήθηκε, έχει ηττηθεί από γυναίκες κι αυτό τα λέει όλα - Η τοποθέτηση της Ιρλανδής μποξέρ που νίκησε την Κελίφ - Δείτε βίντεο

Κράσικοφ: Ο εκτελεστής που ο Πούτιν «καιγόταν» να πάρει πίσω, επέστρεψε στη Ρωσία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr