Κατερίνα Καινούργιου: Αγκαλιά με τον σύντροφό της στην Πάρο

Κατερίνα Καινούργιου: Αγκαλιά με τον σύντροφό της στην Πάρο

Η κοινή ανάρτηση του ζευγαριού στα social media

katken
Η Κατερίνα Καινούργιου και ο Παναγιώτης Κουτσουμπής δεν κρατούν τη σχέση τους μακριά από τη δημοσιότητα. Αντιθέτως, από την ώρα που έγινε γνωστό ότι είναι ζευγάρι, οι δυο τους μοιράζονται κοινά στιγμιότυπα στα social media, από τις καλοκαιρινές του διακοπές.

Το μεσημέρι της Παρασκευής 2 Αυγούστου, η παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας έκαναν μια κοινή ανάρτηση στο Instagram, ποζάροντας αγκαλιασμένοι από την Πάρο, όπου παραθερίζουν αυτές τις μέρες. Φορώντας το μαγιό της, η Κατερίνα Καινούργιου ποζάρει χαμογελαστή στην αγκαλιά του συντρόφου της.

Δείτε τη φωτογραφία τους

Η πρώτη τους κοινή φωτογραφία στα social media
Το βράδυ της Τρίτης 23 Ιουλίου, η Κατερίνα Καινούργιου δημοσίευσε για πρώτη φορά κοινή φωτογραφία με τον Παναγιώτη Κουτσουμπή στα social media. Μετά το σχόλιο της παρουσιάστριας σε φωτογραφία που ανάρτησε πριν από λίγες μέρες ο επιχειρηματίας, η Κατερίνα Καινούργιου, ανέβασε σε story στο Instagram, ένα τρυφερό στιγμιότυπο των δυο τους, από την Πάρο, όπου βρίσκονται για διακοπές. Με τα μάτια κλειστά, η παρουσιάστρια βρίσκεται στην αγκαλιά του επιχειρηματία, ενώ κάποιος που κάθεται απέναντί τους, τους απαθανατίζει με την κάμερα του κινητού του.

Η φωτογραφία τους
Κλείσιμο
kainoyrgiou_styntrofos

«Μαζί σου είναι αλλιώς» του έγραψε 
Μετά από τα ταξίδια που πραγματοποήσε το ζευγάρι τις προηγούμενες μέρες, στην Αίγινα, την Πάρο και το Παρίσι, ο επιχειρηματίας ανέβασε στο Instagram ένα στιγμιότυπο από την πόλη του Φωτός.

Με αφορμή τη δημοσίευσή του, η παρουσιάστρια του σχολίασε στα αγγλικά: «Μαζί σου είναι διαφορετικά» προσθέτοντας μια κόκκινη καρδιά σε emoji.

Δείτε τη φωτογραφία και το σχόλιο της παρουσιάστριας
syntrofoskainoyrgioy
kainoyrgiou333



Τα ταξίδια τους
Τις προάλλες, η Κατερίνα Καινούργιου και ο Παναγιώτης Κουτσουμπής επισκέφτηκαν το Παρίσι, ενώ δημοσίευσαν μάλιστα, στιγμιότυπα στους προσωπικούς τους λογαριασμούς, από τον Πύργο του Άιφελ.


Δείτε τις φωτογραφίες:

3b309545-8d18-4ce8-94ca-c4e6b5ba6608-1
442200a8-1973-4e3e-be5f-e98d3b0dd315-1

Αυτό είναι το τρίτο ταξίδι που κάνει το ζευγάρι μέσα σε λίγες ημέρες, αφού προηγουμένως ταξίδεψε στην Πάρο και στην Αίγινα. 

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Κατερίνα Καινούργιου δημοσίευσε πριν λίγες μέρες μια σειρά από φωτογραφίες που τράβηξε στην Πάρο.

Πάνω σε μία από αυτές, έκανε tag τον αγαπημένο της, αποκαλύπτοντας έτσι ότι βρίσκεται μαζί της στο νησί. Μετά το φινάλε του Super Κατερίνα, το ζευγάρι θέλησε να εκμεταλλευτεί τον ελεύθερό του χρόνο και να περάσει μερικές στιγμές μαζί.

Δείτε τις φωτογραφίες:
κατερινα
κεςνμ
λκα



Ειδήσεις σήμερα:

Δολοφονία Χανίγια: Μνημόσυνο στην Αγία Σοφία κάνει ο Ερντογάν

Έτσι γεννήθηκε, έχει ηττηθεί από γυναίκες κι αυτό τα λέει όλα - Η τοποθέτηση της Ιρλανδής μποξέρ που νίκησε την Κελίφ - Δείτε βίντεο

Κράσικοφ: Ο εκτελεστής που ο Πούτιν «καιγόταν» να πάρει πίσω, επέστρεψε στη Ρωσία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης