Ιωάννα Τούνη: Πηγαίνει στην Αλβανία με τους φίλους της

Το βίντεο που ανέβασε στο Instagram

Μετά τις διακοπές της, μεταξύ άλλων, σε Μύκονο, Σαντορίνη, Κέρκυρα και Μαλδίβες, η Ιωάννα Τούνη ετοίμασε τις βαλίτσες της για road trip στην Αλβανία.

Μέσω Instagram story, που ανέβασε το απόγευμα της Παρασκευής 2 Αυγούστου, η instagrammer έδειξε στους ακολούθους της, την προετοιμασία με την παρέα της λίγο πριν αναχωρίσουν.

Στο βίντεο, η Ιωάννα Τούνη καταγράφει τους φίλους που θα τη συνοδεύσουν στο ταξίδι της, να προσπαθούν να χωρέσουν τις βαλίτσες τους στο αυτοκίνητο. «Η παρέα ετοιμάστηκε και πάμε Αλβανία» ακούγεται να λέει η instagrammer με ενθουσιασμό. Στο story της έγραψε: «Φύγαμε για road trip Αλβανία με το παρεόνι» και ανέφερε τα ονόματα των φίλων της.

Δείτε το βίντεο

Λίγες μέρες πριν, η Ιωάννα Τούνη είχε μοιραστεί με τους followers της, βίντεο και φωτογραφίες από το κάμπινγκ που έκανε με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και τον γιο της. Πιο συγκεκριμένα, κατέγραψε με το κινητό της το μέρος που κατασκήνωσαν, το βαν με το οποίο μετέφεραν τα πράγματά τους, αλλά και τη σκηνή που έστησαν στην οροφή του αυτοκινήτου. Όπως έκανε γνωστό σε όσους την ακολουθούν, η παραλία που κάνουν κάμπινγκ, είναι στην Πελοπόννησο.

Και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έκανε αναρτήσεις από το κάμπινγκ, απαθανατίζοντας τη σύντροφό του και τον γιο τους σε στιγμές χαλάρωσης.


Ειδήσεις σήμερα:

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Η Καρίνι ζητάει συγγνώμη από την intersex αντίπαλό της - «Σέβομαι την απόφαση της ΔΟΕ»

Ηράκλειο: Η στιγμή της σφοδρής σύγκρουσης τριών οχημάτων - Δείτε βίντεο

Έφοδοι της ΕΛ.ΑΣ. με το καΐκι στο Κάτω Κουφονήσι για το παράνομο κάμπινγκ - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr