Aerosmith: Αποσύρονται από τις περιοδείες λόγω του τραυματισμού του Στίβεν Τάιλερ στις φωνητικές χορδές

Aerosmith: Αποσύρονται από τις περιοδείες λόγω του τραυματισμού του Στίβεν Τάιλερ στις φωνητικές χορδές

Παίξτε τη μουσική μας δυνατά, τώρα και για πάντα, είπε το θρυλικό ροκ συγκρότημα σε ανακοίνωσή του

aerosmith
Οι Aerosmith πήραν τη δύσκολη απόφαση να αποσυρθούν από τις περιοδείες.

Το εμβληματικό ροκ συγκρότημα ανακοίνωσε την Παρασκευή 2 Αυγούστου ότι δεν θα συνεχίσει να περιοδεύει λόγω των τραυματισμών του τραγουδιστή Στίβεν Τάιλερ που έχει υποστεί στις φωνητικές χορδές του.

«Ήταν το 1970 όταν μια σπίθα έμπνευσης έγινε οι Aerosmith. Χάρη σε εσάς, τον μπλε στρατό μας, αυτή η σπίθα πήρε φωτιά και καίει για πάνω από πέντε δεκαετίες. Κάποιοι από εσάς είστε μαζί μας από την αρχή και όλοι σας είστε ο λόγος που γράψαμε ιστορία στο rock 'n' roll», ξεκίνησε η ανακοίνωση που εξέδωσαν.
Κλείσιμο
Πέρυσι, ο 76χρονος Τάιλερ τραυμάτισε το λάρυγγά του, αναγκάζοντας το συγκρότημα να αναβάλει το υπόλοιπο της αποχαιρετιστήριας περιοδείας «Peace Out». Τελικά, φαίνεται ότι ο θρυλικός frontman δεν συνήλθε ποτέ πλήρως.

«Πάντα θέλαμε να σας τρελαίνουμε στις ζωντανές εμφανίσεις μας», συνεχίζει η ανακοίνωση. «Όπως γνωρίζετε, η φωνή του Στίβεν είναι ένα όργανο που δεν μοιάζει με κανένα άλλο. Πέρασε μήνες δουλεύοντας ακούραστα για να φέρει τη φωνή του εκεί που ήταν πριν τον τραυματισμό του. Τον είδαμε να δυσκολεύεται παρά το γεγονός ότι είχε την καλύτερη ιατρική ομάδα στο πλευρό του».

«Δυστυχώς, είναι σαφές, ότι η πλήρης αποκατάσταση από τον τραυματισμό της φωνής του δεν είναι δυνατή. Πήραμε μια σπαρακτική και δύσκολη, αλλά αναγκαία απόφαση - ως συγκρότημα αδελφών - να αποσυρθούμε από την περιοδεία».

Δείτε την ανακοίνωση
Το συγκρότημα πρόσθεσε ότι είναι «πέρα για πέρα ευγνώμονες» σε όσους αγόρασαν εισιτήρια για την περιοδεία και «το εξειδικευμένο συνεργείο μας, την απίστευτη ομάδα μας και τους χιλιάδες ταλαντούχους ανθρώπους που έκαναν εφικτές τις ιστορικές μας διαδρομές».

Έκλεισαν το συναισθηματικό μήνυμα ευχαριστώντας «τους καλύτερους θαυμαστές στον πλανήτη Γη. Παίξτε τη μουσική μας δυνατά, τώρα και για πάντα. Dream On [σ.σ. τραγούδι των Aerosmith]. Κάνατε τα όνειρά μας πραγματικότητα».

Το συγκρότημα σχηματίστηκε στη Βοστώνη το 1970, με μέλη τους Τάιλερ, Τζο Πέρι, Ρέι Ταμπάνο, Τομ Χάμιλτον και Τζόι Κράμερ, με τον Μπραντ Γουίτφορντ να αντικαθιστά σύντομα τον Ταμπάνο.

Είχαν τεράστιες επιτυχίες κατά τη διάρκεια των δεκαετιών, όπως τα «Dream On», «Sweet Emotion», «Janie's Got a Gun» και «I Don't Want to Miss a Thing». Το συγκρότημα κέρδισε τέσσερα Grammy και εισήχθη στο Rock and Roll Hall of Fame το 2001.


Φωτογραφία: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Η Καρίνι ζητάει συγγνώμη από την intersex αντίπαλό της - «Σέβομαι την απόφαση της ΔΟΕ»

Ηράκλειο: Η στιγμή της σφοδρής σύγκρουσης τριών οχημάτων - Δείτε βίντεο

Έφοδοι της ΕΛ.ΑΣ. με το καΐκι στο Κάτω Κουφονήσι για το παράνομο κάμπινγκ - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης