Τζένιφερ Λόπεζ: Φόρεσε το δαχτυλίδι αρραβώνων της μετά την είδηση ότι προχωράει το διαζύγιο από τον Μπεν Άφλεκ

Τζένιφερ Λόπεζ: Φόρεσε το δαχτυλίδι αρραβώνων της μετά την είδηση ότι προχωράει το διαζύγιο από τον Μπεν Άφλεκ

Η τραγουδίστρια φωτογραφήθηκε με το δαχτυλίδι αρραβώνων στο δεξί της χέρι

lopez_38
Η Τζένιφερ Λόπεζ εξακολουθεί να φοράει το δαχτυλίδι αρραβώνων της εν μέσω του διαζυγίου από τον Μπεν Άφλεκ, αλλά το φοράει στο δεξί της χέρι.

Αφού φωτογραφήθηκε να φοράει τη βέρα της πριν από μερικές εβδομάδες, η τραγουδίστρια απαθανατίστηκε την Πέμπτη στη Νέα Υόρκη με το εκθαμβωτικό πράσινο διαμαντένιο δαχτυλίδι στο δεξί χέρι της.

Συνδύασε το δαχτυλίδι και την τσάντα της με ένα λουλουδάτο φόρεμα και κόκκινες γόβες καθώς πήγαινε σε μια προβολή του Perelman Performing Arts Center για την παράσταση «Cats: Lloyd Webber», μια επανεκτέλεση του εμβληματικού μιούζικαλ του Άντριου Λόιντ Γουέμπερ.
Κλείσιμο
Η σόλο έξοδος της Λόπεζ στη Νέα Υόρκη δεν αποτελεί έκπληξη, καθώς περνάει το καλοκαίρι της στη Νέα Υόρκη και τα Χάμπτονς μόνη της, καθώς ο Άφλεκ εργάζεται στο Λος Άντζελες και περνάει χρόνο με τα παιδιά του.

Γιόρτασε μάλιστα τα 55α γενέθλιά της πριν από μερικές ημέρες χωρίς τον σύζυγό της. Την ημέρα των γενεθλίων της, ο ηθοποιός φέρεται να αγόρασε ένα νέο σπίτι στο Pacific Palisades της Καλιφόρνιας έναντι 20,5 εκατομμυρίων δολαρίων.

Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες έγινε γνωστό φίλοι υποστήριξαν στην DailyMail.com ότι ο 51χρονος ηθοποιός και η 55χρονη τραγουδίστρια προχωρούν με το διαζύγιο, αφού μια ύστατη προσπάθεια συμφιλίωσης των τελευταίων εβδομάδων απέτυχε.

Τα έγγραφα του διαζυγίου του ζευγαριού «έχουν οριστικοποιηθεί, αλλά δεν έχουν ακόμη κατατεθεί», ισχυρίστηκαν.

«Οριστικοποίησαν τα χαρτιά του διαζυγίου πριν από έναν μήνα, αλλά περιμένουν την κατάλληλη στιγμή για να τα καταθέσουν», υποστήριξε μια πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού.

«Εκείνη τη στιγμή, θα εκδώσουν μια κοινή δήλωση που θα λέει πόσο πολύ αγαπούν ο ένας τον άλλον και πώς πάλεψαν για να τα καταφέρουν, αλλά δεν μπόρεσαν. Ειλικρινά, στο τέλος δεν μπόρεσαν να έρθουν σε συμβιβασμό. Αυτό που είχαν πριν, έχει χαθεί και το έχουν αποδεχτεί και οι δύο», δήλωσε μια άλλη πηγή.


Φωτογραφία: EPA

Ειδήσεις σήμερα:

Πεδίο μάχης το Σάντερλαντ για τη δολοφονία των 3 κοριτσιών - Άγριες συγκρούσεις μεταξύ διαδηλωτών και αστυνομίας

Στους 40 βαθμούς σήμερα η θερμοκρασία, αστάθεια αύριο - Πού αναμένονται βροχές


«Πυρετός» στην Μέση Ανατολή για αντίποινα κατά του Ισραήλ - Πολεμικά πλοία συγκεντρώνουν οι ΗΠΑ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης