Φράνσις Φορντ Κόπολα: Μία από τις κομπάρσες που φίλησε ο σκηνοθέτης στο πλατό του Megalopolis σπάει τη σιωπή της

Πριν από λίγες ημέρες, βίντεο έκαναν τον γύρο του διαδικτύο με τον 85χρονο σκηνοθέτη να φιλάει κομπάρσες στα γυρίσματα της τελευταίας του ταινίας

Πριν από λίγες ημέρες, κυκλοφόρησαν βίντεο που δείχνουν τον Φράνσις Φορντ Κόπολα να φιλάει κομπάρσες στα γυρίσματα της ταινίας «Megalopolis» σε μια σκηνή χορού σε κλαμπ.

Τώρα, μια από τις κομπάρσες που καταγράφηκε στα βίντεο, έσπασε τη σιωπή της.

Η Λόρεν Παγκόνε, η οποία εμφανίστηκε σε πολλές σκηνές στο «Megalopolis» ως κομπάρσα, λέει ότι χόρευε κατά τη διάρκεια μιας ζωντανής λήψης της σκηνής στο κλαμπ, όταν ο Κόπολα φέρεται να την πλησίασε, να την τράβηξε προς το μέρος του και να την αγκάλιασε και να τη φίλησε.

Δείτε το βίντεο
Μιλώντας στο Variety, δήλωσε: «Ήμουν σοκαρισμένη. Δεν περίμενα να με φιλήσει και να με αγκαλιάσει έτσι. Με έπιασε απροετοίμαστη. Και μπορώ να σας πω ότι με ξαναπλησίασε μερικές φορές».

Η Παγκόνε είπε ότι αποφάσισε να μιλήσει όταν μια άλλη κομπάρσα που εμφανίζεται σε ένα από τα δύο βίντεο, η Ράινα Μενζ, δήλωσε στο Deadline ότι ο σκηνοθέτης «δεν έκανε τίποτα για να με κάνει να νιώσω εγώ ή οποιοσδήποτε άλλος στο πλατό άβολα».

Η Παγκόνε σχολίασε: «Δεν εκτιμώ ότι κάποιος μιλάει για μένα. Ποτέ δεν θα μιλούσα για εκείνη την ηθοποιό. Κράτησα το στόμα μου κλειστό. Έχω κρατήσει το στόμα μου κλειστό. Αλλά είναι απογοητευτικό το γεγονός ότι αυτό που βγάζει προς τα έξω είνα: "Έι, ήταν υπέροχα για όλους", ενώ δεν ξέρει τι ένιωθαν οι άλλοι άνθρωποι. Δεν μπορείς να μιλήσεις για κανέναν άλλον εκτός από τον εαυτό σου. Η δική μου εμπειρία ήταν διαφορετική».
Η Μενζ δεν απάντησε σε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Variety που ζητούσε πρόσθετο σχόλιο.

Η Παγκόνε - η οποία έχει εργαστεί σε σειρές όπως το «Mayor of Kingstown» και το «City on Fire» - δήλωσε ότι σε κάθε άλλο πρότζεκτ που είχε κάνει, ένας συντονιστής οικειότητας ήταν παρών κατά τη διάρκεια κάθε σκηνής στην οποία υπήρχε γυμνό.

Σύμφωνα με ένα φύλλο κλήσης που εξέτασε το δημοσίευμα - αρκετές ηθοποιοί είχαν την άδεια να βγουν γυμνόστηθες για τη σεκάνς του νυχτερινού κέντρου. Η Παγκόνε δεν ήταν γυμνή και φορούσε ένα τοπ με βαθύ ντεκολτέ.

Η Σαμάνθα ΜακΝτόναλντ, συντονίστρια οικειότητας στο «Megalopolis», δήλωσε προηγουμένως στο Variety ότι ούτε η ίδια ούτε η συνάδελφός της Άσλεϊ Άντερσον βρίσκονταν στο πλατό για τη σκηνή του νυχτερινού κέντρου, η οποία γυρίστηκε στις 14 Φεβρουαρίου 2023 στην αίθουσα συναυλιών Tabernacle της Ατλάντα.


Φωτογραφία: Shutterstock


Ειδήσεις σήμερα:

Πεδίο μάχης το Σάντερλαντ για τη δολοφονία των 3 κοριτσιών - Άγριες συγκρούσεις μεταξύ διαδηλωτών και αστυνομίας

Στους 40 βαθμούς σήμερα η θερμοκρασία, αστάθεια αύριο - Πού αναμένονται βροχές


«Πυρετός» στην Μέση Ανατολή για αντίποινα κατά του Ισραήλ - Πολεμικά πλοία συγκεντρώνουν οι ΗΠΑ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr