Τζέρεμι Ρένερ: Αποκάλυψε ότι ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ κράτησε μυστική την επιστροφή του στη Marvel

Τζέρεμι Ρένερ: Αποκάλυψε ότι ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ κράτησε μυστική την επιστροφή του στη Marvel

Δεν είπε τίποτα, δήλωσε ο ηθοποιός τόσο για τον ίδιο όσο και για τους υπόλοιπους Avengers

renner-downney
Ο Τζέρεμι Ρένερ δήλωσε πρόσφατα στο US Weekly ότι αιφνιδιάστηκε από την ανακοίνωση ότι ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ θα επιστρέψει στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel.

Ο Hawkeye του Ρένερ και ο Iron Man του Ντάουνι εμφανίστηκαν μαζί σε αρκετές ταινίες της Marvel, ξεκινώντας από το «Avengers» του 2012. Οι δύο τους παραμένουν στενοί φίλοι, αλλά ο Ντάουνι δεν ενημέρωσε τον Ρένερ ή κάποιον από τους αρχικούς ηθοποιούς των «Avengers» (Κρις Χέμσγουορθ, Μαρκ Ράφαλο, Κρις Έβανς και Σκάρλετ Γιόχανσον) ότι επιστρέφει στο MCU ως ο κακός Doctor Doom.

Δείτε το βίντεο
Jeremy Renner Reacts To Dr. Doom Robert Downey Jr Casting Reveal

Κλείσιμο
«Όχι! Δεν είχα ιδέα. Το κάθαρμα δεν μου είπε τίποτα», δήλωσε αστειευόμενος ο Ρένερ. «Είμαστε καλοί φίλοι. Υπάρχει η ομαδική συνομιλία των Avengers. Οι αρχικοί έξι. Δεν είπε τίποτα. Μπήκα στο διαδίκτυο και άρχισα να στέλνω στο τηλέφωνό του μηνύματα του τύπου, "Τι συμβαίνει; Το έκρυβες αυτό από εμάς όλο αυτό τον καιρό;". Είναι συναρπαστικά νέα. Είμαι πολύ, πολύ ενθουσιασμένος γι' αυτό».

Ο Ντάουνι μπορεί να μην είναι ο μόνος που θα επιστρέψει στη Marvel στις επόμενες δύο ταινίες «AvengersDoomsday» (2026) και «Avengers: Secret Wars» (2027). Ο Ρένερ, του οποίου η τελευταία συμμετοχή στο MCU ήταν η σειρά «Hawkeye» στο Disney+, δήλωσε στο US Weekly ότι πιθανότατα θα επιστρέψει στους Avengers και θα αντιμετωπίσει τον Doctor Doom του Ντάουνι, αν και είναι ακόμα νωρίς.
«Έχεις τον Ντάουνι πίσω, έχεις τους αδελφούς Ρούσο πίσω. Αυτή είναι μια κατεύθυνση όπου η Marvel θα τα πάει καλά», δήλωσε ο Ρένερ. «Οι ταινίες Avengers ήταν πάντα οι αγαπημένες των θαυμαστών και υπάρχουν τόσοι πολλοί υπέροχοι χαρακτήρες σε αυτές. Θα είναι μεγάλη πρόκληση να τους συγκεντρώσουμε όλους μαζί. Αλλά είμαι ενθουσιασμένος γι' αυτό. Θα το δούμε. Νομίζω ότι πιθανότατα θα το κάνουμε. Είναι όλα καινούργια. Μόλις έκαναν την ανακοίνωση. Πρέπει να αρχίσουν να το καταλαβαίνουν».

Ο Ρένερ έχει να παίξει τον Hawkeyeαπό το ατύχημα με το εκχιονιστικό του 2023. Ο ηθοποιός νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο για αμβλύ θωρακικό τραύμα και ορθοπεδικά τραύματα, συμπεριλαμβανομένων οκτώ πλευρών που έσπασαν σε 14 σημεία, σπασμένη αριστερή κνήμη, σπασμένος αριστερός αστράγαλος, σπασμένη δεξιά κλείδα, σπασμένος δεξιός ώμος και άλλα. Ο Ρένερ δήλωσε στο Entertainment Tonight νωρίτερα φέτος ότι η φυσιοθεραπεία του τον έκανε αρκετά υγιή ώστε να παίξει ξανά τον Hawkeye.


Φωτογραφία: Shutterstock


Ειδήσεις σήμερα:

Πεδίο μάχης το Σάντερλαντ για τη δολοφονία των 3 κοριτσιών - Άγριες συγκρούσεις μεταξύ διαδηλωτών και αστυνομίας

Στους 40 βαθμούς σήμερα η θερμοκρασία, αστάθεια αύριο - Πού αναμένονται βροχές


«Πυρετός» στην Μέση Ανατολή για αντίποινα κατά του Ισραήλ - Πολεμικά πλοία συγκεντρώνουν οι ΗΠΑ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης