Χάρισον Φορντ: Παραδέχτηκε ότι εντάχθηκε στο σύμπαν της Marvel για τα χρήματα

Χάρισον Φορντ: Παραδέχτηκε ότι εντάχθηκε στο σύμπαν της Marvel για τα χρήματα

Ο 82χρονος ηθοποιός δήλωσε ότι ο ρόλος του στο Captain America: Brave New World χρειάστηκε αδιαφορία από την πλευρά του

ford
Ο Χάρισον Φορντ κάνει το ντεμπούτο του στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel με τον ρόλο του Thaddeus «Thunderbolt» Ross στην ταινία «Captain America: Brave New World».

Στο Comic-Con του Σαν Ντιέγκο, ο 82χρονος ηθοποιός μίλησε για την προετοιμασία και την εμπειρία του καθώς εντάχθηκε στο MCU, στο οποίο υποδύεται έναν πρόεδρο των ΗΠΑ που μεταμορφώνεται στον Κόκκινο Χαλκ.

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε συγκεκριμένα στις προκλήσεις της τεχνολογίας motion capture, στην οποία βασίζονται οι ταινίες του Hulk για να δείξουν έναν ηθοποιό να μεταμορφώνεται στον υπερήρωα.
Κλείσιμο
«Τι χρειάστηκε; Χρειάστηκε να μη νοιάζομαι», δήλωσε ο ηθοποιός στο Variety. «Χρειάστηκε να γίνω ηλίθιος για τα λεφτά, κάτι που έχω ξανακάνει».
Ο Φορντ διευκρίνισε ότι «δεν ήθελε να υποτιμήσει» την ταινία, στην οποία «πέρασε πολύ καλά» γυρίζοντάς την.

«Απλώς λέω ότι πρέπει να κάνεις ορισμένα πράγματα που κανονικά η μητέρα σου δεν θα ήθελε να κάνεις - ή ο δάσκαλος υποκριτικής σου, αν είχες», δήλωσε ο Φορντ. «Αλλά είναι διασκεδαστικό και το απόλαυσα».

Ο Φορντ δήλωσε ότι ήταν «ενθουσιασμένος από την ανταπόκριση» στο τρέιλερ, το οποίο έκανε το ντεμπούτο του στο ετήσιο συνέδριο του Comic-Con.

Η ενσάρκωση του Ρος ακολουθεί εκείνη του αείμνηστου Γουίλιαμ Χερτ, ο οποίος υποδύθηκε τον χαρακτήρα σε πέντε ταινίες του MCU από το 2008 έως το 2021. Ο Φορντ επιλέχθηκε για τον ρόλο μετά τον θάνατο του Χερτ το 2022 από καρκίνο στον προστάτη σε ηλικία 71 ετών.

Ο συμπρωταγωνιστής του Φορντ στο «Captain America 4», Άντονι Μακί, ο οποίος υποδύεται τον Captain America/Σαμ Γουίλσον, επαίνεσε τον Φορντ σε συνέντευξή του στο Inverse τον Ιούνιο του 2023, σημειώνοντας ότι ο βετεράνος ηθοποιός φέρει «αυτή την αύρα γύρω του».

«Είναι ο Χάρισον γαμ**ος Φορντ», αναφώνησε ο Μακί, αποκαλύπτοντας ότι ο Φορντ «διαλύει αυτή [την αύρα] πολύ γρήγορα, επειδή είναι τόσο cool τύπος» και « είναι ό,τι πρέπει να είναι ένας κινηματογραφικός σταρ».
Σε μια συζήτηση με το ScreenRant στο Comic-Con, ο Φορντ συνέκρινε επίσης τη δουλειά του στο MCU με τη δουλειά του για τους πιο διάσημους ρόλους του στις ταινίες «Indiana Jones» και «Star Wars».

«Είναι τελείως διαφορετικό είδος, έτσι δεν είναι; Ελεύθερο από κάποιους φυσιολογικούς περιορισμούς στη φαντασία. Είναι ευχάριστο να ασχολείσαι με αυτό και είναι διασκεδαστικό», είπε, εκτιμώντας τη δημιουργική ελευθερία που προσφέρει.

Ο ηθοποιός εξήρε επίσης τους συμπρωταγωνιστές του στο «Captain America 4».

«Οι άνθρωποι με τους οποίους συνεργάστηκα ήταν φανταστικοί», συνέχισε, σημειώνοντας ότι ο σκηνοθέτης της ταινίας, Τζούλιος Ονάχ, «έκανε καταπληκτική δουλειά» και ο Μακί «είναι πολύ διασκεδαστικό να δουλεύεις μαζί του». Και πρόσθεσε: «Περάσαμε καλά. Το απόλαυσα».

Το «Captain America: Brave New World» αναμένεται να βγει στις αίθουσες στις 12 Φεβρουαρίου 2025.

Φωτογραφία: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Πεδίο μάχης το Σάντερλαντ για τη δολοφονία των 3 κοριτσιών - Άγριες συγκρούσεις μεταξύ διαδηλωτών και αστυνομίας

Στους 40 βαθμούς σήμερα η θερμοκρασία, αστάθεια αύριο - Πού αναμένονται βροχές


«Πυρετός» στην Μέση Ανατολή για αντίποινα κατά του Ισραήλ - Πολεμικά πλοία συγκεντρώνουν οι ΗΠΑ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης