Σοφία Βογιατζάκη: Ξεκίνησα ψυχοθεραπεία μετά τον θάνατο της μητέρας μου

Γιατί ο περίγυρος μου μού έλεγε ότι έχω αλλάξει, ίσως δεν είχα προλάβει να περάσω όλα τα στάδια του πένθους, πρόσθεσε η ηθοποιός

Η Σοφία Βογιατζάκη μίλησε για την απώλεια της μητέρας της, καθώς και για την εμπειρία της με την ψυχοθεραπεία.

Στη συνέντευξή της στο περιοδικό «Λοιπόν», η ηθοποιός ανέφερε: «Έχω κάνει ψυχοθεραπεία, κάνω και θα κάνω. Είμαι από τους ανθρώπους που ακούω. Ξεκίνησα ψυχοθεραπεία μετά τον θάνατο της μητέρας μου, γιατί ο περίγυρος μου μού έλεγε ότι έχω αλλάξει. Ίσως δεν είχα προλάβει να περάσω όλα τα στάδια του πένθους, με είχε πάρει μπάλα η δουλειά, δεν ξέρω. Έπρεπε να το λύσω όμως».

Σε ερώτηση για το πώς τη βοήθησε η ψυχοθεραπεία στο κομμάτι του πένθους, η Σοφία Βογιατζάκη απάντησε: «Η ψυχοθεραπεία θέλει πολλά χρόνια ακόμη για να λειτουργήσει. Θέλει δουλειά. Αυτό που έχω καταλάβει με την μέχρι τώρα τριβή μου είναι ότι η ψυχοθεραπεία μού άνοιξε άλλους τρόπους σκέψης, τους οποίους δεν μπορούσα να σκεφτώ μόνη μου».

Ενώ, για το αν βοηθάει ο χρόνος στη διαχείριση του θανάτου, η ηθοποιός σχολίασε: «Δεν ξέρω να στο απαντήσω ειλικρινά. Έχω θέμα με την απώλεια, ειδικά η απώλεια της μάνας δεν μπορεί να περιγραφεί».

Ειδήσεις σήμερα:

Κλιμακώνεται η ένταση στη Μέση Ανατολή: Επίθεση με δεκάδες ρουκέτες της Χεζμπολάχ στο Ισραήλ

Μπόρες και 38άρια σήμερα - Επιστρέφουν από αύριο τα μελτέμια

ΑΑΔΕ - Επιχείρηση Villa VIP Μύκονος: Όλα μαύρα σε πριβέ πάρτι στο Πυργί - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr