Μπεν Άφλεκ: Με νέο κούρεμα και χωρίς τη βέρα του σε δημόσια εμφάνιση

Ο 51χρονος ηθοποιός εμφανίστηκε αλλαγμένος σε πρόσφατη έξοδο

Ο Μπεν Άφλεκ φωτογραφήθηκε στο Λος Άντζελες το Σαββατοκύριακο εν μέσω του χωρισμού του από την Τζένιφερ Λόπεζ, με μια αρκετά διαφορετική εμφάνιση.

Η 55χρονη τραγουδίστρια και ο 51χρονος ηθοποιός δεν έχουν εμφανιστεί μαζί εδώ και δύο μήνες και πηγές λένε στη DailyMail.com ότι έχουν ετοιμάσει τα έγγραφα διαζυγίου τους για να τα καταθέσουν σύντομα.
Μόλις το βράδυ της Πέμπτης, η Τζέι Λο εθεάθη να βγαίνει χωρίς τη βέρα της, αλλά φορώντας το δαχτυλίδι των αρραβώνων της στο δεξί της χέρι.

Τώρα, ο Άφλεκ εμφανίστηκε με νέο κούρεμα, που προσομοιάζει σε μοϊκάνα, μαύρο δερμάτινο μπουφάν και t-shirt των Red Hot Chili Peppers. Ο ηθοποιός απαθανατίστηκε σε ένα πάρκινγκ πριν ανέβει στην ηλεκτρική μοτοσικλέτα του, τοποθετήσει το κράνος του και φύγει.

Κατά τη διάρκεια του χωρισμού του από την πρώτη του σύζυγο Τζένιφερ Γκάρνερ - τη μητέρα των τριών παιδιών του - ο Άφλεκ είχε κάνει επίσης μια δραματική αλλαγή στην εμφάνισή του. Χαρακτηριστικά, είχε κάνει ένα τεράστιο τατουάζ στην πλάτη του με το σχέδιο ενός πτηνού φοίνικα.

Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Σάλος από την αποκάλυψη του ΘΕΜΑτος για την παράνομη και αυθαίρετη πισίνα Κασσελάκη στις Σπέτσες - Είναι πηγάδι ισχυρίζεται ο ίδιος

#Tradwives: Γιατί οι παραδοσιακές σύζυγοι του TikTok έχουν γίνει viral και προκαλούν διαμάχη στα social media

Τουλάχιστον 90 συλλήψεις σε αντιμεταναστευτικές διαδηλώσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο μετά τη σφαγή των 3 κοριτσιών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr