Snoop Dogg - Μάρθα Στιούαρτ: Έκλεψαν την παράσταση φορώντας ρούχα ιππασίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Snoop Dogg - Μάρθα Στιούαρτ: Έκλεψαν την παράσταση φορώντας ρούχα ιππασίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Ο ράπερ και η επιχειρηματίας πήγαν να δουν αγώνα ιππασίας με την ανάλογη αμφίεση

snoop_dogg-stewart
Ο Snoop Dogg βρίσκεται στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού το Σάββατο και με την πρόσφατη, χιουμοριστική εμφάνισή του κατάφερε να τραβήξει την προσοχή.

Ο ράπερ παρακολούθησε τον διαγωνισμό ιππασίας ντυμένος με στολή ιππέα, μαζί με την καλή φίλη του Μάρθα Στιούαρτ, παρά το γεγονός ότι ομολόγησε ότι φοβάται τα άλογα.


Κλείσιμο
Ο 52χρονος εργάζεται για το NBC στο πλαίσιο των Αγώνων, όπως έκανε και κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο το 2021. Τότε, ο Snoop Dogg είχε αναλάβει να σχολιάζει τα διάφορα αθλήματα μαζί με τον Κέβιν Χαρτ, με διάφορα αστεία κλιπ να γίνονται viral στο διαδίκτυο.



Στο Παρίσι αυτή την εβδομάδα, είπε: «Ενδιαφέρομαι για τα άλογα που χορεύουν και θέλω να τους δώσω μερικά καρότα και μήλα... να σιγουρευτώ ότι είναι ταϊσμένα πριν κάνουν το κόλπο τους».

Η Στιούαρτ εξήγησε το σχέδιο τους όσον αφορά στην ιππασία. «Ο Snoop μου τηλεφώνησε και μου είπε ότι ξέρει ότι ξέρω από άλογα και ότι φοβάται λίγο τα άλογα», δήλωσε η επιχειρηματίας στο NBC την Παρασκευή.



Στον πραγματικό διαγωνισμό ιππικής δεξιοτεχνίας, ο Snoop και η Στιούαρτ είδαν την Ιζαμπέλ Γουέρθ να γίνεται η πιο παρασημοφορημένη Γερμανίδα Ολυμπιονίκης, οδηγώντας την ομάδα της στη νίκη επί της Δανίας και της Βρετανίας και φτάνοντας σε οκτώ χρυσά και πέντε ασημένια μετάλλια στην καριέρα της.


Φωτογραφίες: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Σάλος από την αποκάλυψη του ΘΕΜΑτος για την παράνομη και αυθαίρετη πισίνα Κασσελάκη στις Σπέτσες - Είναι πηγάδι ισχυρίζεται ο ίδιος

#Tradwives: Γιατί οι παραδοσιακές σύζυγοι του TikTok έχουν γίνει viral και προκαλούν διαμάχη στα social media

Τουλάχιστον 90 συλλήψεις σε αντιμεταναστευτικές διαδηλώσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο μετά τη σφαγή των 3 κοριτσιών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης