Snoop Dogg - Μάρθα Στιούαρτ: Έκλεψαν την παράσταση φορώντας ρούχα ιππασίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Ο ράπερ και η επιχειρηματίας πήγαν να δουν αγώνα ιππασίας με την ανάλογη αμφίεση

Ο Snoop Dogg βρίσκεται στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού το Σάββατο και με την πρόσφατη, χιουμοριστική εμφάνισή του κατάφερε να τραβήξει την προσοχή.

Ο ράπερ παρακολούθησε τον διαγωνισμό ιππασίας ντυμένος με στολή ιππέα, μαζί με την καλή φίλη του Μάρθα Στιούαρτ, παρά το γεγονός ότι ομολόγησε ότι φοβάται τα άλογα.


Ο 52χρονος εργάζεται για το NBC στο πλαίσιο των Αγώνων, όπως έκανε και κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο το 2021. Τότε, ο Snoop Dogg είχε αναλάβει να σχολιάζει τα διάφορα αθλήματα μαζί με τον Κέβιν Χαρτ, με διάφορα αστεία κλιπ να γίνονται viral στο διαδίκτυο.



Στο Παρίσι αυτή την εβδομάδα, είπε: «Ενδιαφέρομαι για τα άλογα που χορεύουν και θέλω να τους δώσω μερικά καρότα και μήλα... να σιγουρευτώ ότι είναι ταϊσμένα πριν κάνουν το κόλπο τους».

Η Στιούαρτ εξήγησε το σχέδιο τους όσον αφορά στην ιππασία. «Ο Snoop μου τηλεφώνησε και μου είπε ότι ξέρει ότι ξέρω από άλογα και ότι φοβάται λίγο τα άλογα», δήλωσε η επιχειρηματίας στο NBC την Παρασκευή.



Στον πραγματικό διαγωνισμό ιππικής δεξιοτεχνίας, ο Snoop και η Στιούαρτ είδαν την Ιζαμπέλ Γουέρθ να γίνεται η πιο παρασημοφορημένη Γερμανίδα Ολυμπιονίκης, οδηγώντας την ομάδα της στη νίκη επί της Δανίας και της Βρετανίας και φτάνοντας σε οκτώ χρυσά και πέντε ασημένια μετάλλια στην καριέρα της.


Φωτογραφίες: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Σάλος από την αποκάλυψη του ΘΕΜΑτος για την παράνομη και αυθαίρετη πισίνα Κασσελάκη στις Σπέτσες - Είναι πηγάδι ισχυρίζεται ο ίδιος

#Tradwives: Γιατί οι παραδοσιακές σύζυγοι του TikTok έχουν γίνει viral και προκαλούν διαμάχη στα social media

Τουλάχιστον 90 συλλήψεις σε αντιμεταναστευτικές διαδηλώσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο μετά τη σφαγή των 3 κοριτσιών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr