Σοφία Βογιατζάκη: Το #metoo έχασε την ουσία του, ξαφνικά έγιναν όλοι δικηγόροι και δικαστές

Σοφία Βογιατζάκη: Το #metoo έχασε την ουσία του, ξαφνικά έγιναν όλοι δικηγόροι και δικαστές

Σαφώς καλά έκαναν όλοι και βγήκαν και μίλησαν, αλλά αυτό που ακολούθησε και το πώς διαχειριστήκαμε όλο το υπόλοιπο, με βρίσκει αντίθετη, πρόσθεσε

sofia-vogiatzaki
Σε συνέντευξή της, η Σοφία Βογιατζάκη μίλησε για τις κακοποιητικές συμπεριφορές που έχουν γίνει γνωστές στον χώρο του θεάματος, αλλά και το κίνημα του #metoo.

Η ηθοποιός μίλησε στο περιοδικό Λοιπόν και αρχικά, ανέφερε πως αν της τύχαινε κάποια κακοποιητική συμπεριφορά στο εργασιακό της περιβάλλον, σίγουρα θα μιλούσε για αυτήν εξ' αρχής.

«Είμαι ένας άνθρωπος που μιλάω. Αν έχω να πω καλό ή κακό, θα το πω μπροστά σε όλους, με όποιο τίμημα. Προτιμώ να αναλάβω εγώ το τίμημα αυτού που λέω, παρά να το χρεωθεί η δουλειά. Οπότε, όταν πάει να συμβεί κάτι που δεν μου αρέσει, το λέω. Έτσι, τα πράγματα είναι ξεκάθαρα», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, μίλησε για τα περιστατικά κακοποίησης στον καλλιτεχνικό χώρο, που έχουν γίνει δημοσίως γνωστά και σχολίασε το κίνημα του #MeToo.

«Είναι μια μεγάλη κουβέντα. Σαφώς καλά έκαναν όλοι και βγήκαν και μίλησαν, αλλά αυτό που ακολούθησε και το πώς διαχειριστήκαμε όλο το υπόλοιπο, με βρίσκει αντίθετη. Δηλαδή το να γίνουν ξαφνικά όλες οι εκπομπές, τα έντυπα και η τηλεόραση, δικαστές, εισαγγελείς, δικηγόροι και λαϊκό δικαστήριο, με βρίσκει αντίθετη. Έτσι, έχασε την ουσία του και την αξία του να βγαίνεις και να μιλάς ανοιχτά. Έχασε την ιερότητα του. Επίσης χάσαμε και τον μπούσουλα», είπε κλείνοντας.

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO

Ειδήσεις σήμερα:

Στη μάχη για το πρώτο του ολυμπιακό μετάλλιο ο Καραλής - Οι ελληνικές συμμετοχές της 10ης ημέρας στο Παρίσι

Νέα επίθεση με ρουκέτες από τη Χεζμπολάχ στο Ισραήλ - Τραυματίστηκαν δύο στρατιώτες

Ξεκίνησε η καταμέτρηση των ψήφων στη Χειμάρρα - Προηγείται ο Τάβος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης