Cardi B: Ξεκαθαρίζει πως οι λόγοι πίσω από το διαζύγιο με τον Offset δεν ήταν οικονομικοί - Το σχόλιό της

Cardi B: Ξεκαθαρίζει πως οι λόγοι πίσω από το διαζύγιο με τον Offset δεν ήταν οικονομικοί - Το σχόλιό της

Κάτω από ένα δημοσίευμα που ισχυρίζεται ότι ο ράπερ δεν στήριζε οικονομικά τη σύζυγό του, η Cardi B έδωσε την απάντησή της 

cardi-b
Η Cardi B ξεκαθάρισε ότι οι λόγοι που εκείνη και ο Οffset χωρίζουν δεν είναι οικονομικοί και διέψευσε ότι ο πρώην της δεν ήταν υποστηρικτικός κατά τη διάρκεια της σχέσης τους.

Ένα δημοσίευμα του People ισχυρίζεται ότι πηγή από το περιβάλλον της ράπερ αποκάλυψε πως το ζευγάρι οδηγήθηκε στον χωρισμό, καθώς ο Offset αδιαφορούσε για την οικογένειά του και δεν στήριζε την σύζυγό του.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Ως μαμά, περιμένει έναν σύντροφο που συνεισφέρει πλήρως και που βάζει την οικογένεια πρώτη. Αυτό απλά δεν συνέβαινε. Γενικά, απλώς δεν την υποστηρίζει όπως θα έπρεπε ένας σύζυγος. Χρειάζεται θετική ενέργεια μόνο στη ζωή της».

Κλείσιμο

Η σελίδα thejasminebrand στο Instagram αναδημοσίευσε το άρθρο, με την ράπερ να δίνει την απάντησή της στα σχόλια.

Η Cardi B διέψευσε την πληροφορία, ενώ τόνισε πως ποτέ κάποιος από το περιβάλλον της δεν θα έκανε δηλώσεις εκ μέρους της ίδιας σε κάποιο μέσο ενημέρωσης.

Ειδικότερα, η ράπερ έγραψε: «Εντάξει, αυτό γίνεται παράξενο, γιατί μπορώ να πω ότι με βοηθάει πολύ με την επιχείρησή μου και τα παιδιά… Ποτέ στην καριέρα μου, ό,τι κι αν πέρασα, δεν είχα φίλους ή οικογένεια να πηγαίνουν και να μιλούν στα μέσα ενημέρωσης, οπότε δεν ξέρω ποια είναι αυτή η καταραμένη πηγή που πηγαίνει στο περιοδικό People.. Ακόμη και με την αίτησή μου, δεν ζητάω διατροφή για τα παιδιά, αλλά να συνεχίσερι να πληρώνει μόνο τους λογαριασμούς που πληρώνει ήδη, για τα παιδιά».

Δείτε το σχόλιο:

xardi_b

Η Cardi B απασχολεί τα τελευταία 24ωρα τα media με την αίτηση διαζυγίου για να χωρίσει τον ράπερ, Offset.

Κι ενώ ο χωρισμός τους έγινε το πιο πολυσυζητημένο θέμα, η τραγουδίστρια ήρθε το απόγευμα 1η Αυγούστου μέσω Instagram, να ανακοινώσει ότι είναι έγκυος, με φωτογραφίες της και ένα μακροσκελές μήνυμα.

Το TMZ επικαλείται πηγές, σύμφωνα με τις οποίες ο χωρισμός δεν έχει να κάνει με απιστία, αλλά οι δυο τους έχουν απομακρυνθεί εδώ και πολύ καιρό. «Αν και προσπάθησαν να τα βρουν στην αρχή του έτους, δεν τα κατάφεραν καθώς η απόσταση μεταξύ τους συνέχισε να μεγαλώνει» γράφει το TMZ.

Τον χωρισμό της φέρεται να επιβεβαιώνει και η ίδια με την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της, στην οποία γράφει: «Με κάθε τέλος έρχεται μια νέα αρχή!»
cardib21
Στην πορεία, η Cardi B έγραψε, απευθυνόμενη στο αγέννητο ακόμη μωρό της: «Είμαι τόσο ευγνώμων που μοιράστηκα αυτή την περίοδο μαζί σου, μου έφερες περισσότερη αγάπη, περισσότερη ζωή και πάνω απ' όλα με ενδυνάμωσες! Μου υπενθύμισες ότι μπορώ να τα έχω όλα! Μου θύμισες ότι ποτέ δεν χρειάζεται να διαλέξω ανάμεσα στη ζωή, την αγάπη και το πάθος μου! Σε αγαπώ τόσο πολύ και δεν μπορώ να περιμένω να δεις τι με βοήθησες να πετύχω, τι με ώθησες να κάνω! Είναι πολύ πιο εύκολο να δέχεσαι τις ανατροπές, τις στροφές και τις δοκιμασίες της ζωής, αλλά εσύ, ο αδελφός σου και η αδελφή σου μου δείξατε γιατί αξίζει τον κόπο να τα καταφέρεις».

Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Στη μάχη για το πρώτο του ολυμπιακό μετάλλιο ο Καραλής - Οι ελληνικές συμμετοχές της 10ης ημέρας στο Παρίσι

Νέα επίθεση με ρουκέτες από τη Χεζμπολάχ στο Ισραήλ - Τραυματίστηκαν δύο στρατιώτες

Ξεκίνησε η καταμέτρηση των ψήφων στη Χειμάρρα - Προηγείται ο Τάβος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης