Η Ντορέττα Παπαδημητρίου μίλησε για τη σχέση της με τον χρόνο, την δύσκολη οκταετία που πέρασε, αλλά και τον θάνατο του πατέρα της.
Η ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και αρχικά, ανέφερε: «Τον Οκτώβριο κλείνω τα 45 και δεν πιστεύω ότι έχει καμία σημασία αν θα πεις την ηλικία σου ή όχι. Το βρίσκω ανούσιο να την κρύβω. Σημασία έχει πόσο αισθάνεται κανείς. Υπήρξαν περίοδοι που έχω αισθανθεί 85, αλλά αυτή την περίοδο αισθάνομαι εκεί γύρω στα 35».
Στη συνέχεια, εξήγησε πως τον τελευταίο καιρό νιώθει και πάλι καλά ψυχολογικά, μετά τη δύσκολη οκταετία που πέρασε.
«Η τελευταία οκταετία, όχι συνεχόμενα, ήταν πολύ απαιτητική σε ψυχολογικό επίπεδο. Αντιμετώπισα διάφορα, προσωπικά και επαγγελματικά. Ήταν πιεστική για μένα. Και τώρα είναι μια διετία που έχω κάνει αρκετή δουλειά», εξήγησε.
Πρόσθεσε επίσης: «Αρκετή δουλειά και αρκετή μοναξιά. Αποφάσισα όλο αυτό να το λύσω και απομονώθηκα λίγο. Όμως έφερε καρπούς. Έτσι κι αλλιώς, δεν είμαι από τους ανθρώπους που θα υποκριθώ ότι είμαι καλά ή θα το κρύψω όταν δεν είμαι».
Τέλος, είπε πως η δύσκολη αυτή περίοδος ξεκίνησε για εκείνη από τον θάνατο του πατέρα της. «Αφετηρία ήταν η απώλεια του μπαμπά μου, αλλά ακολούθησε ένα ντόμινο πραγμάτων. Ήρθαν και κάποιες δυσκολίες στη δουλειά. Να βάλουμε στην εξίσωση και τον Covid, ήταν για όλους μια περίοδος που έφερε πολλές ανακατατάξεις και έπρεπε πάλι να βρούμε τις ισορροπίες μας», είπε κλείνοντας.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.
Σε μια βραδιά υψηλού συμβολισμού στην καρδιά της Αθήνας, με φόντο τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις του για τη σεζόν 2026/27, εγκαινιάζοντας επισήμως παράλληλα και τη νέα στρατηγική συνεργασία του με τη Superbet, η οποία αποτελεί τον Μεγάλο Χορηγό της ομάδας
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.