Κατερίνα Παναγοπούλου: Οι διακοπές φέτος ξεκινούν με ένα σπασμένο χέρι και παρακάλια στον γιατρό - Δείτε την ανάρτησή της

Το καλοκαίρι μόλις ξεκίνησε και θα είναι μαγικό, γράφει μεταξύ άλλων

Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA έριξε προσωρινά αυλαία και η Κατερίνα Παναγοπούλου ετοιμάζεται για τις καλοκαιρινές της διακοπές.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έκανε μια ανάρτηση, με τον απολογισμό της σεζόν, ευχαριστώντας μεταξύ άλλων τους συναδέλφους της, ενώ αποκάλυψε πως είχε ένα ατύχημα.

Αν και έσπασε το χέρι της, η παρουσιάστρια δεν χάνει το χαμόγελό της και όπως γράφει στη δημοσίευσή της, με την άδεια του γιατρού της ξεκίνησε την άδειά της.

Στη λεζάντα της ανάρτησής της, κάτω από μία φωτογραφία της ίδιας και μία του χεριού της, η Κατερίνα Παναγοπούλου έγραψε: «Τελευταίο δελτίο, το ημερολόγιο δείχνει 4/8, σε λίγα λεπτά η σεζόν θα έχει ολοκληρωθεί! Κλείνοντας την πόρτα του γραφείου γύρισα πίσω να δω όπως πάντα σε fast forward όσα συνέβησαν φέτος και συνειδητοποίησα ξανά πως η ζωή είναι κάτι υπέροχο που τα φέρνει όπως δεν περιμένεις. Δεν σχεδιάζεται, τη ζεις. Και αυτό από μόνο του είναι μαγικό! Η αφετηρία του Σεπτεμβρίου μοιάζει τόσο μακρινή τώρα που φτάσαμε στο τέλος. Κάποιοι υπέροχοι άνθρωποι ήρθαν, κάποιοι υπέροχοι άνθρωποι έφυγαν, κάποιοι πάντα εδώ. Πως θα είναι του χρόνου; Δεν έχεις πια ιδέα και αυτό από μόνο του αρχίζει να μοιάζει διασκεδαστικό».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Οι διακοπές φέτος ξεκινούν με ένα σπασμένο χέρι(!), παρακάλια στον γιατρό να βάλω για λίγο νάρθηκα ώστε να υπάρξουν διακοπές κ υποσχέσεις πως αμέσως μετά θα κάνουμε την εγχείρηση ή γύψο "ό,τι προτιμάτε εσείς"… Η φωνή του Βασίλη στο ακουστικό: "Παιδιά πείτε στην Κατερίνα καλό καλοκαίρι φεύγει διακοπές!". Υπέροχα λόγια από συναδέλφους, ζεστές αγκαλιές, τρυφερές ευχές.. Πόσα ζήσαμε και φέτος. Βαθιά ανάσα και πάμε…Το καλοκαίρι μόλις ξεκίνησε και θα είναι μαγικό!».

Δείτε την ανάρτησή της:



Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO

Ειδήσεις σήμερα:

Στη μάχη για το πρώτο του ολυμπιακό μετάλλιο ο Καραλής - Οι ελληνικές συμμετοχές της 10ης ημέρας στο Παρίσι

Νέα επίθεση με ρουκέτες από τη Χεζμπολάχ στο Ισραήλ - Τραυματίστηκαν δύο στρατιώτες

Ξεκίνησε η καταμέτρηση των ψήφων στη Χειμάρρα - Προηγείται ο Τάβος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr