Ελίζαμπεθ Τέιλορ: Ντοκιμαντέρ αποκαλύπτει πώς αντέδρασε ο πατέρας της, όταν έμαθε για τη σχέση της με τον Ρίτσαρντ Μπάρτον

Ελίζαμπεθ Τέιλορ: Ντοκιμαντέρ αποκαλύπτει πώς αντέδρασε ο πατέρας της, όταν έμαθε για τη σχέση της με τον Ρίτσαρντ Μπάρτον

Μία ακυκλοφόρητη συνέντευξη της ηθοποιού βγήκε στη δημοσιότητα - Τι έλεγε η ίδια για τον παράνομο δεσμό τους

elizampeth-teilor
Ένα νέο ντοκιμαντέρ για την Ελίζαμπεθ Τέιλορ αποκαλύπτει λεπτομέρειες για άγνωστες πτυχές της ζωής της.

Στο ντοκιμαντέρ του HBO «Elizabeth Taylor: The Lost Tapes», περιλαμβάνεται ένα απόσπασμα από συνέντευξη της ηθοποιού που δεν έχει προβληθεί ποτέ ξανά.

Σε αυτό, η Ελίζαμπεθ Τέιλορ ακούγεται να μιλάει με τον αείμνηστο ρεπόρτερ Ρίτσαρντ Μέριμαν. Η συνέντευξη χρονολογείται μεταξύ του 1964 και 1965.

Μεταξύ άλλων, αναφέρεται στην αντίδραση που είχε ο πατέρας της, Φράνσις Λεν, όταν έμαθε για τη σχέση που είχε στο παρελθόν και συγκεκριμένα, το 1962 με τον Ρίτσαρντ Μπάρτον.

Κλείσιμο
Όπως λέει, όταν κυκλοφόρησε η είδηση, η ηθοποιός δέχτηκε πολλά αρνητικά σχόλια, αφού λίγο καιρό πριν, είχε παντρευτεί τον τέταρτο σύζυγό της, Έντι Φίσερ, ενώ ο Μπέρτον ήταν παντρεμένος με την Σίμπιλ Κρίστοφερ.

Το παράνομο ειδύλλιό τους ξεκίνησε στα γυρίσματα της ταινίας «Κλεοπάτρα» του 1963, στην οποία πρωταγωνίστησε η Ελίζαμπεθ Τέιλορ και ο Μπάρτον ως ο Μαρκ Άντονι.

«Η εφημερίδα του Βατικανού είχε κυκλοφορήσει ένα άρθρο που έλεγε ότι ήμουν τόσο απεχθής που θα έπρεπε να μου πάρουν τα παιδιά μου, μια επίθεση που πραγματικά με έκανε να κάνω εμετό», είπε στο ντοκιμαντέρ.

Ωστόσο, ούτε και ο πατέρας της αντέδρασε καλά μόλις έμαθε για τον παράνομο δεσμό τους. Όπως αποκαλύπτει η ηθοποιός, μόλις άκουσε για το «σκάνδαλο», την αποκάλεσε «πόρ**».

Το ζευγάρι χώρισε από τους συζύγους του και παντρεύτηκε το 1964. Μετά από 10 χρόνια γάμου, το 1974 αποφάσισαν να χωρίσουν. Αν και έγινε μια προσπάθεια επανασύνδεσης το 1975, τελικά δεν κατάφεραν να παραμείνουν μαζί.


Ειδήσεις σήμερα:

Στη μάχη για το πρώτο του ολυμπιακό μετάλλιο ο Καραλής - Οι ελληνικές συμμετοχές της 10ης ημέρας στο Παρίσι

Νέα επίθεση με ρουκέτες από τη Χεζμπολάχ στο Ισραήλ - Τραυματίστηκαν δύο στρατιώτες

Ξεκίνησε η καταμέτρηση των ψήφων στη Χειμάρρα - Προηγείται ο Τάβος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Μετατρέποντας τη διαχείριση των οικονομικών σας σε μια διασκεδαστική εμπειρία

Δείτε Επίσης