Χιου Έντουαρντς: To BBC αφαίρεσε από τη σειρά Doctor Who το επεισόδιο όπου εμφανιζόταν ο παρουσιαστής

Αφού ομολόγησε την ενοχή του για τρεις κατηγορίες που απαγγέλθηκαν εναντίον του, για δημιουργία εικόνων παιδικής πορνογραφίας

Ο παρουσιαστής ειδήσεων του BBC, Χιου Έντουαρντς ομολόγησε την ενοχή του σχετικά με τρεις κατηγορίες που απαγγέλθηκαν εναντίον του για δημιουργία εικόνων παιδικής πορνογραφίας.

Έναν χρόνο μετά την αποκάλυψη του σκανδάλου που οδήγησε στην απομάκρυνσή του από τον βρετανικό δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό σταθμό, η αστυνομία ανακοίνωσε ότι έχουν απαγγελθεί κατηγορίες εις βάρος του παρουσιαστή ειδήσεων του BBC.

Λίγα 24ωρα μετά την ανακοίνωση, το BBC αφαίρεσε από την τηλεοπτική σειρά επιστημονικής φαντασίας «Doctor Who» ένα επεισόδιο, όπου εμφανιζόταν ο πρώην παρουσιαστής ειδήσεων.

Η σειρά είναι διαθέσιμη στην υπηρεσία streaming iPlayer, όμως λείπει το επεισόδιο με τίτλο «Fear Her», που προβλήθηκε το 2006.

Σε αυτό, περιλαμβάνεται μια μια σκηνή στην οποία ο «Doctor», Ντέιβιντ Τέναντ ταξίδεψε στο μέλλον στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου του 2012 και η φωνή του Χιου Έντουαρντς ακούγεται να σχολιάζει το γεγονός.


Ειδήσεις σήμερα:

Στη μάχη για το πρώτο του ολυμπιακό μετάλλιο ο Καραλής - Οι ελληνικές συμμετοχές της 10ης ημέρας στο Παρίσι

Νέα επίθεση με ρουκέτες από τη Χεζμπολάχ στο Ισραήλ - Τραυματίστηκαν δύο στρατιώτες

Ξεκίνησε η καταμέτρηση των ψήφων στη Χειμάρρα - Προηγείται ο Τάβος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr