Τζένιφερ Λόπεζ - Μπεν Άφλεκ: Δεν μιλάνε καν μεταξύ τους

Τζένιφερ Λόπεζ - Μπεν Άφλεκ: Δεν μιλάνε καν μεταξύ τους

Δύσκολη η έκδοση του διαζυγίου τους

affleck_-_lopez_2
Το διαζύγιο που λέγεται ότι παίρνουν η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ δεν φαίνεται να εκτυλίσσεται ομαλά. Πηγές που επικαλείται το TMZ αναφέρουν ότι το άλλοτε ερωτευμένο ζευγάρι δεν έχει επικοινωνία και δεν μιλούν ο ένας με τον άλλο ούτε από κοντά, ούτε μέσω τηλεφώνου. Αυτό είναι κάτι που επιβραδύνει αρκετά την έκδοση τους διαζυγίου.

Οι διαδικασίες λοιπόν για να χωρίσουν, έχουν «παγώσσει», την ίδια ώρα που έχει γίνει γνωστό ότι έχουν υπογράψει προγαμιαίο συμβόλαιο. Το μόνο περιουσιακό στοιχείο που έχουν να μοιραστούν είναι η έπαυλή τους στο Beverly Hills, η οποία έχει τεθεί ήδη προς πώληση στην αγορά, για 68 εκατομμύρια δολάρια.
Lopez_Affleck

Κλείσιμο
Ο Άφλεκ έχει βρει το νέο του σπίτι, αλλά η JLo όχι. Στο ίδιο δημοσίευμα, επισημαίνεται ότι κανένας από τους δύο δεν έχει προσλάβει δικηγόρους. «Αντ 'αυτού τα πάντα περνούν από τους διαχειριστές των επιχειρήσεων τους, οι οποίοι προσπαθούν να καταλάβουν τα οικονομικά ζητήματα γύρω από το διαζύγιο αλλά είναι περίπλοκο επειδή οι εντολείς δεν μιλούν» γράφουν στο TMZ.

Οι τελευταίες προσπάθειες επανασύνδεσης 

Πριν λίγες μέρες, φίλοι των δυο τους υποστήριξαν στην DailyMail.com ότι ο 51χρονος ηθοποιός και η 55χρονη τραγουδίστρια προχωρούν με το διαζύγιο, αφού μια ύστατη προσπάθεια συμφιλίωσης των τελευταίων εβδομάδων απέτυχε.

Τα έγγραφα του διαζυγίου του ζευγαριού «έχουν οριστικοποιηθεί, αλλά δεν έχουν ακόμη κατατεθεί», ισχυρίζονται πολλές πηγές.

Η είδηση ακολουθεί την αγορά από τον Άφλεκ μιας νέας έπαυλης 20,5 εκατομμυρίων δολαρίων στο Pacific Palisades την Τετάρτη 24 Ιουλίου, την ημέρα που η Λόπεζ έκλεισε τα 55 της χρόνια.
Άνθρωποι από το περιβάλλον της σταρ ισχυρίστηκαν ότι η ξαφνική αγορά του ηθοποιού στα γενέθλιά της ήταν μια «μαχαιριά στην καρδιά».

Αυτή η αγορά ήρθε λίγες ημέρες αφότου το ζευγάρι έβγαλε προς πώληση την έπαυλή του στο Μπέβερλι Χιλς για 68 εκατομμύρια δολάρια. Η 24η Ιουλίου σηματοδότησε επίσης την ημέρα που η Λόπεζ οριστικοποίησε την πώληση του ρετιρέ τεσσάρων υπνοδωματίων της στη Νέα Υόρκη για 23 εκατομμύρια δολάρια, όπως ανέφερε το People.

«Οριστικοποίησαν τα χαρτιά του διαζυγίου πριν από έναν μήνα, αλλά περιμένουν την κατάλληλη στιγμή για να τα καταθέσουν», ισχυρίστηκε μια πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού.

«Εκείνη τη στιγμή, θα εκδώσουν μια κοινή δήλωση που θα λέει πόσο πολύ αγαπούν ο ένας τον άλλον και πώς πάλεψαν για να τα καταφέρουν, αλλά δεν μπόρεσαν. Ειλικρινά, στο τέλος δεν μπόρεσαν να έρθουν σε συμβιβασμό. Αυτό που είχαν πριν, έχει χαθεί και το έχουν αποδεχτεί και οι δύο», υποστήριξε μια άλλη πηγή.



Ειδήσεις σήμερα:

Πώς σώθηκε η 32χρονη από τα χέρια του συντρόφου της στο Διδυμότειχο - «Με δέρνει, θα με σκοτώσει» είπε σε θαμώνες ταβέρνας

Η Μέση Ανατολή φλέγεται ξανά μετά τη δολοφονία Χανίγια: Ο ρόλος της Τουρκίας και οι στενοί δεσμοί της με τη Χαμάς


«Μαύρη Δευτέρα» για τις διεθνείς αγορές: Βυθίζεται η Ευρώπη, μνήμες από το κραχ του 1987 στο Τόκιο, ψυχρολουσία και στην Αθήνα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Μετατρέποντας τη διαχείριση των οικονομικών σας σε μια διασκεδαστική εμπειρία

Δείτε Επίσης