Μελίνα Νικολαΐδη: Πήγε στους Παξούς με τους φίλους της

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram

Η Μελίνα Νικολαΐδη περνά το πρώτο της καλοκαίρι μετά τον χωρισμό με τον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη και διασκεδάζει με την παρέα της στους Παξούς.

Η κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη απόλαυσε τη βόλτα με σκάφος, πάνω από το οποίο και πόζαρε για να κάνει σχετική ανάρτηση στο Instagram, το μεσημέρι της Δευτέρας 5 Αυγούστου.

Αρχικά πόζαρε με ένα κοντό λευκό τοπ και μαύρο σορτς πάνω από το σκάφος με φόντο τη θάλασσα. Ακόμη, φωτογραφήθηκε και με το μπικίνι της, όσο απολάμβανε τη βόλτα δια θαλάσσης.

Οι φωτογραφίες της Μελίνας Νικολαΐδη


Ο χωρισμός της με τον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη

Η Μελίνα Νικολαΐδη και ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης χώρισαν μετά από δύο χρόνια σχέσης και σύμφωνα με την Τίνα Μεσσαροπούλου που γυμνάζεται στο γυμναστήριο του αθλητή, ανέφερε ότι το ζευγάρι χώρισε στις αρχές του Ιουνίου. Στις 20 του μήνα, είχε πει μέσω Happy Day: «Το διάβασα χθες, σήκωσα το τηλέφωνο γιατί λέω θα ερωτηθώ και ρώτησα "ισχύει;" και το παιδί μου επιβεβαίωσε ότι έχουν χωρίσει εδώ και δέκα μέρες».

Δείτε το βίντεο


Στην πορεία, η Τίνα Μεσσαροπούλου πρόσθεσε: «Νομίζω ότι ήταν ένας χωρισμός που επήλθε πάρα πολύ ήρεμα και μετά από συζήτηση μεταξύ του ζευγαριού. Αποφάσισαν ότι πλέον έχουν άλλες προτεραιότητες. Η Μελίνα είναι σε μια ηλικία που πρέπει να ζήσει και πέντε πράγματα, είναι μόλις 20 χρονών».

H 20χρονη κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη ήταν δύο χρόνια με τον 36χρονο γυμναστή και είχαν κάνει αρκετές κοινές δημόσιες εμφανίσεις σε εξόδους τους χωρίς να κρύβουν τον έρωτά τους.

Το φιλί της Μελίνας Νικολαΐδη και του Αλέξανδρου Πολυχρονιάδη στα μπουζούκια, τον Οκτώβριο του 2023






Ειδήσεις σήμερα:

Γιαννούλης (ΣΥΡΙΖΑ) : Περιμένω απαντήσεις από την Περιφέρεια, την Πολεοδομία και την Πολιτεία για την πισίνα Κασσελάκη

Σοβαρές αμφιβολίες για το αδιάβλητο των εκλογών στον Δήμο Χειμάρρας εγείρει η Αθήνα - Ζητά απαντήσεις από την Αλβανία


Meteo: Ο φετινός Ιούλιος ήταν ο θερμότερος στα χρονικά των καταγραφών για την Ελλάδα

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr