Πέθανε η ενδυματολόγος Έβελυν Σιούπη στα 61 της χρόνια

Ήταν η ενδυματολόγος πίσω από επιτυχημένες σειρές όπως «Το δις εξαμαρτείν» και «Ντόλτσε Βίτα»

Η Εβελυν Σιούπη έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 61 ετών, χωρίς να έχουν γίνει γνωστά ακόμα, τα αίτια του θανάτου της.

Ήταν η ενδυματολόγος, μεταξύ άλλων, των επιτυχημένων σειρών «Το δις εξαμαρτείν» και «Ντόλτσε Βίτα». Έχοντας διαγράψει αξιοσημείωτη πορεία στον καλλιτεχνικό χώρο, συνεργάτες της από σειρές που είχε βάλει την πινελιά της, την αποχαιρετούν.
Η Έβελυν Σιούπη με τον Χάρη Ρώμα το 2018

Πρώτος ο Σπύρος Μπιμπίλας έγραψε στα social media: «Αντίο στην γλυκιά Εβελυν Σιούπη, αυτό το πολυτάλαντο πολυβραβευμένο κορίτσι, που με ό,τι καταπιάστηκε το έκανε με μεγάλη επιτυχία και με τεράστια αγάπη για τους ηθοποιούς. Μόνο καλά θα έχουμε να θυμόμαστε από αυτό το ευγενικό πλάσμα όσοι συνεργαστήκαμε μαζί της και όσοι γνωρίσαμε το αδαμάντινο του χαρακτήρα της...Καλό ταξίδι αγαπημένη μας..».

Την Έβελυν Σιούπη αποχαιρέτησε, μεταξύ άλλων και ο Χάρης Ρώμας, γράφοντας στο Facebook: «Η σκηνογράφος και κυρίως ενδυματολόγος Έβελυν Σιούπη ήταν μία μεγάλη καλλιτέχνης με την έννοια του ότι δεν υπήρξε ποτέ κάποιος παρόμοιος σε έμπνευση και αισθητική. Και δεν νομίζω ότι θα υπάρξει και στο μέλλον. Της έλεγα πάντα ότι εφηύρε και εκπροσωπεί τον "Υπαρκτό Σουρεαλισμό"!

Στη διάρκεια της συνεργασίας μας ζήσαμε έντονες και εκρηκτικές στιγμές όμως αυτό που έμεινε στο τέλος ξεκάθαρο ήταν ο αμοιβαίος σεβασμός και η αξιοπρέπεια. Άλλωστε έτσι ήταν η Έβελυν: Έντονη, εκρηκτική και απόλυτα αξιοπρεπής! Φεύγει δυστυχώς νωρίς και πραγματικά εύχομαι ολόψυχα ο αγαπημένος της γιός, Δημήτρης, να τιμά πάντα την μνήμη της. Και εγώ θα την θυμάμαι, πάντως…».


Η Έβελυν Σιούπη

Η Έβελυν Σιούπη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1963 και σπούδασε στο London College of Fashion. Από το 1986 ξεκίνησε την καριέρα της ως σχεδιάστρια. Κατά την επιστροφή της στην πατρίδα της, άρχισε να συνεργάζεται με το δίδυμο Παπαθανασίου-Ρέππα στο σίριαλ «Το δις εξαμαρτείν» και αργότερα στους «Δύο ξένους», έχοντας αναλάβει ενδυματολογικά τον ρόλο της Ντένης Μαρκορά.

Εργάστηκε ακόμη για το σίριαλ «Ντόλτσε βίτα» όπως και άλλα πρότζεκτ όπως οι ταινίες «Safe Sex» του 1999, «Το κλάμα βγήκε απ’ τον παράδεισο» του 2001, «Αυστηρώς Κατάλληλο» του 2008, αλλά και στο δραματικό «Οξυγόνο», πάντα στο πλευρό των Παπαθανασίου-Ρέππα. Τελευταία της δουλειά ήταν η τηλεοπτική εκδοχή των «Συμπέθερων από τα Τίρανα» στο MEGA.

Ειδήσεις σήμερα:

Διδυμότειχο: Πώς σώθηκε η 32χρονη από τα χέρια του συντρόφου της - «Με δέρνει, θα με σκοτώσει» είπε σε θαμώνες ταβέρνας

Ολυμπιακοί Αγώνες: Διπλή ελληνική εκπροσώπηση στον τελικό του επί κοντώ με Στεφανίδη, Αδαμοπούλου - Δείτε βίντεο

Παυσανίας Παπαγεωργίου για πισίνα Κασσελάκη: Καμία εκσκαφή δεν έγινε, δεν είναι κακό να θέλει κανείς να κάνει ποδόλουτρο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr