Ντέιβιντ Λιντς: Πιθανό να αποσυρθεί από τη σκηνοθεσία - Δεν μπορώ να βγω από το σπίτι, δήλωσε

Έχω πάθει εμφύσημα από το πολύ κάπνισμα και είμαι καθηλωμένος στο σπίτι, αποκάλυψε ο θρυλικός σκηνοθέτης 

Ο Ντέιβιντ Λιντς μπορεί να μην ξανασκηνοθετήσει καμία ταινία, μιας και σε νέες του δηλώσεις ανέφερε ότι μάλλον θα αποσυρθεί.

Ο θρυλικός σκηνοθέτης του Blue Velvet και δημιουργός του Twin Peaks επισήμανε στο Sight & Sound, μέσω του Independent, ότι έχει διαγνωστεί με εμφύσημα από το πολυετές κάπνισμα και ότι είναι πλέον κλεισμένος στο σπίτι. Όπως τόνισε, δεν μπορεί να βγει από το σπίτι του γιατί φοβάται μην κολλήσει Covid.

«Έχω πάθει εμφύσημα από το πολύ κάπνισμα και έτσι είμαι καθηλωμένος στο σπίτι είτε μου αρέσει είτε όχι. Θα ήταν πολύ κακό για μένα να αρρωστήσω, ακόμη και με ένα κρυολόγημα» δήλωσε ο 78χρονος, πριν περιγράψει τη δύσκολη πια καθημερινότητά του.

Ο Λιντς παραδέχτηκε ότι «μπορεί να περπατήσει μόνο μια μικρή απόσταση πριν ξεμείνει από οξυγόνο» σημειώνοντας, ότι είναι απίθανο να σκηνοθετήσει ξανά μια ταινία, εκτός αν αυτό μπορούσε να γίνει εξ αποστάσεως. «Θα το έκανα εξ αποστάσεως αν χρειαστεί. Δεν θα μου άρεσε αυτό τόσο πολύ» είπε.




Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην Αμαλιάδα: «Γιατί έφυγες Άγγελέ μου;» - Η σπαρακτική ανάρτηση γιατρού για το 15 μηνών βρέφος

Ολυμπιακοί Αγώνες: Παραγουανή κολυμβήτρια απομακρύνθηκε αιφνιδίως από το Ολυμπιακό Χωριό, την κατηγορούν για ανάρμοστη συμπεριφορά

Κρήτη: Οδηγός λεωφορείου ξεπλένει τους τουρίστες από την άμμο πριν μπουν στο όχημα - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr