Δανάη Μπάρκα: Ανάρτησε νέες φωτογραφίες από την Ισπανία στο Instagram

Η παρουσιάστρια έκανε road trip στην Ανδαλουσία

Η Δανάη Μπάρκα ταξίδεψε στην Ισπανία μετά τις διακοπές της στη Φθιώτιδα. Από το Instagram μοιράζεται με τους ακολούθους της διάφορες φωτογραφίες με την ίδια να ποζάρει, αλλά και να απαθανατίζει διάφορα μέρη που κινούν το ενδιαφέρον.

Στην πιο πρόσφατη ανάρτησή της, ανέβασε μια σειρά στιγμιοτύπων από το road trip, όπως έγραψε, που έκανε στη χώρα με έναν από τους προορισμούς του ταξιδιού της, την Ανδαλουσία. Κάποιος τρίτος που τη συντροφεύει σε αυτό το ταξίδι, την απαθανάτισε με την κάμερα του κινητού του και η παρουσιάστρια μοιράστηκε τα νέα στιγμιότυπα από τις διακοπές της στη Σεβίλλη, με τους χιλιάδες διαδικτυακούς της φίλους.

Οι φωτογραφίες της Δανάης Μπάρκα


Μια μέρα πριν, ανέβασε κι άλλες φωτογραφίες με την παρουσιάστρια να απαθανατίζει την περιήγησή της σε αξιοθέατα της πρωτεύουσας της Ανδαλουσίας. «Σεβίλλη. Περιήγηση στην Ανδαλουσία. Μία μαγική πόλη μόλις μου έκλεψε την καρδιά!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης.

Δείτε τις φωτογραφίες




Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην Αμαλιάδα: «Γιατί έφυγες Άγγελέ μου;» - Η σπαρακτική ανάρτηση γιατρού για το 15 μηνών βρέφος

Ολυμπιακοί Αγώνες: Παραγουανή κολυμβήτρια απομακρύνθηκε αιφνιδίως από το Ολυμπιακό Χωριό, την κατηγορούν για ανάρμοστη συμπεριφορά

Κρήτη: Οδηγός λεωφορείου ξεπλένει τους τουρίστες από την άμμο πριν μπουν στο όχημα - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr