Τζένιφερ Λόπεζ: Νιώθει προδωμένη μετά τον χωρισμό από τον Μπεν Άφλεκ - Την έπεισε ότι είναι ο έρωτας της ζωής του, λέει πηγή

Τζένιφερ Λόπεζ: Νιώθει προδωμένη μετά τον χωρισμό από τον Μπεν Άφλεκ - Την έπεισε ότι είναι ο έρωτας της ζωής του, λέει πηγή

Αυτός ήταν που ήθελε να τα ξαναβρούν και να είναι μαζί, αναφέρει άτομο από το περιβάλλον της σταρ

tzenifer-lopez
Tαπεινωμένη και προδωμένη αισθάνεται η Τζένιφερ Λόπεζ, μετά τον χωρισμό της από τον Μπεν Άφλεκ, σύμφωνα με άτομο από το περιβάλλον της.

Πηγή που μίλησε στην Page Six αναφέρει πως η Λατίνα σταρ νιώθει ότι έχει ταπεινωθεί από τη συμπεριφορά του αγαπημένου της, καθώς εκείνος ήταν ο πρώτος που έκανε την κίνηση για να είναι ξανά μαζί και τώρα διαλύει τον γάμο τους.

«Είναι έξαλλη. Νιώθει ότι την ταπείνωσε. Αυτός ήταν που ήθελε να τα ξαναβρούν και να είναι μαζί», λέει η πηγή.

Ο ηθοποιός και η τραγουδίστρια αποκάλυψαν ότι είναι και πάλι μαζί, τον Ιούλιο του 2021, λίγο μετά τον χωρισμό της Λόπεζ από τον Άλεξ Ροντρίγκεζ.

Κλείσιμο
Στο παρελθόν, ήταν και πάλι μαζί από το 2002 έως το 2004. Χώρισαν λίγο πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

«Η Λόπεζ νιώθει ότι την έχει ταπεινώσει, γιατί την έπεισε ότι είναι ο έρωτας της ζωής του και την έκανε να πιστεύει ότι η σχέση τους είναι μεγάλη υπόθεση. Μόλις παντρεύτηκαν, πριν δύο χρόνια. Αυτό είναι ένα είδος ρεκόρ. Δεν είναι πια μικρά παιδιά», αναφέρει η πηγή.

Επιπλέον, τόνισε πως η Λόπεζ είναι πολύ στενοχωρημένη καθώς αυτή η συνθήκη επηρεάζει και τα παιδιά τους. «Υπάρχουν πέντε παιδιά που εμπλέκονται σε αυτό. Ήξερε ότι επρόκειτο να συνδυάσουν τις οικογένειές τους. Δεν έχει αποδεχτεί πλήρως ότι έχει τελειώσει», λέει.

Τέλος, αποκάλυψε πως από τη μεριά του ο Μπεν Άφλεκ καθυστερεί την αίτηση διαζυγίου, καθώς προσπαθεί να τη βγάλει από την αμήχανη θέση και να μην της προκαλέσει άλλο άγχος. «Την προστατεύει πολύ», αναφέρει κλείνοντας. Το γεγονός ωστόσο, ότι πλέον δεν μιλάνε καν μεταξύ τους, δεν βοηθάει την κατάσταση. 

Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Ο Καραλής πέταξε στα 5,90μ. για το χάλκινο μετάλλιο στο Παρίσι: Ο ρατσισμός, η κατάθλιψη με έκαναν αυτό που είμαι τώρα

Οι φωτογραφίες που έκαψαν την Παραγουανή κολυμβήτρια - «Δεν με έδιωξαν» από το Ολυμπιακό χωριό, λέει τώρα

Η ώρα του Τεντόγλου - Οι ελληνικές συμμετοχές της 11ης ημέρας των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης