Τζος Χάρτνετ: Πρώην εφηβικό είδωλο, πατέρας τεσσάρων παιδιών και αυθεντικός αντιστάρ

Τζος Χάρτνετ: Πρώην εφηβικό είδωλο, πατέρας τεσσάρων παιδιών και αυθεντικός αντιστάρ

Προσεχώς βγαίνει στις αίθουσες η νέα του ταινία «Trap»

Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
arthrou-Josh-Hartnett
O Τζος Χάρτνετ είναι πολύ ενδιαφέρων τύπος. Στα 18 του αποβλήθηκε από τη σχολή Theatre, Art & Films του Πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης, γιατί είχε στείλει γράμμα στον πρύτανη διαμαρτυρόμενος για το εκπαιδευτικό σύστημα που καταπίεζε τη δημιουργικότητα των σπουδαστών. Αναγορεύτηκε σε εφηβικό είδωλο με το ξεκίνημά του, στα 20 χρόνια του, με ταινίες όπως «Αυτόχειρες παρθένοι» (1999), «Πρώτος έρωτας» (2000), «Blow Dry» (2001) και «Mozart and the whale» (2005).

Josh_Hartnett


Μεγαλώνοντας εμπλούτισε το βιογραφικό του με κάμποσες αξιόλογες ταινίες που τον ανέβασαν στην υπόληψη και του ενήλικου κοινού: από τα «Pearl Harbor», «30 μέρες νύχτα», «Μαύρη Ντάλια» και «Το στοίχημα του Σλέβιν» μέχρι τα πιο πρόσφατα «Ενας οργισμένος άντρας εκδικείται» του Γκάι Ρίτσι και «Οπενχάιμερ» του Κρίστοφερ Νόλαν. Ο τελευταίος, μάλιστα, του είχε προτείνει τον ρόλο του Μπάτμαν για την τριλογία που ετοίμαζε, αλλά ο 46χρονος σήμερα ηθοποιός τον είχε απορρίψει γιατί δεν ήθελε να δεσμευτεί με κινηματογραφικά σίριαλ. Για τον ίδιο λόγο είχε αρνηθεί στο παρελθόν να υποδυθεί και τον Σούπερμαν.

Ο Χάρτνετ, ξεκάθαρα, βαριέται τις επαγγελματικές δεσμεύσεις και τους σούπερ ήρωες. Πάντως, δεν είχε βαρεθεί να υπογράψει συμβόλαιο με το Emporio Armani το μακρινό 2008 για να πρωταγωνιστήσει στην καμπάνια για το άρωμα Diamonds for men και έμεινε στην ιστορία ως ο πρώτος άντρας σταρ που συνεργάστηκε με το Giorgio Armani Beauty.

Στα υπέρ του συγκαταλέγεται και το καλό γούστο του στις γυναίκες. Από την αγκαλιά του έχουν περάσει σούπερ μοντέλα (Ζιζέλ, Ελενα Κρίστενσεν, Ντάρια Βέρμποβι, Τζέμα Γουόρντ, Καταρίνα Νταμ) και κινηματογραφικές σταρ (Πενέλοπε Κρουζ, Σιένα Μίλερ, Σκάρλετ Γιόχανσον, Μίσα Μπάρτον, Αμάντα Σέιφριντ). Λίγο πριν σπάσει το ρεκόρ ερωτικής αστάθειας, μπήκε στη ζωή του η Βρετανή συνάδελφός του Τάμσιν Εγκερτον (το 2012, τη χρονιά δηλαδή που συμπρωταγωνιστούσαν στην ταινία με τον καρμικό τίτλο «The Lovers»), η οποία μέχρι στιγμής δείχνει να έχει ρίξει άγκυρα.

Χρειάστηκαν, βέβαια, να περάσουν εννέα χρόνια και να αποκτήσουν τρία παιδιά για να αποφασίσει ο Χάρτνετ να επισημοποιήσει τη σχέση τους σε στενό οικογενειακό κύκλο και κάτω από τη μύτη των παπαράτσι - ο ίδιος εδέησε να αποκαλύψει τον γάμο τους έναν χρόνο αργότερα, το 2022. Πρόσφατα, στην πενταμελή οικογένεια προστέθηκε κι ένα έκτο μέλος κι ίσως έπεται συνέχεια. Τώρα ο ευτυχής πάτερ φαμίλιας υποδύεται έναν πατέρα στη νέα του ταινία «Trap» που είναι θρίλερ, από αυτά που του αρέσουν.

Trap | Official Trailer
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης