Σοφία Βογιατζάκη: Ήθελα πάρα πολύ να υιοθετήσω ένα παιδί

Σοφία Βογιατζάκη: Ήθελα πάρα πολύ να υιοθετήσω ένα παιδί

Μου φαινόταν πιο σημαντικό να πάρεις ένα παιδάκι και να του δώσεις την αγάπη και τη φροντίδα που του χρειάζεται, πρόσθεσε

vogiatzaki
Η Σοφία Βογιατζάκη παραδέχτηκε σε συνέντευξή της ότι στο παρελθόν ήθελε να υιοθετήσει ένα παιδί και εξήγησε τους λόγους που αυτό δεν συνέβη και δεν θα συμβεί μάλλον ποτέ.

Όπως είπε στο περιοδικό «Λοιπόν» η μητρότητα είναι κάτι που σκεφτόταν παλιότερα, αλλά δεν είχε την επιθυμία να γεννήσει το δικό της παιδί, μιας και της φαινόταν πιο σημαντικό να δώσει αγάπη και φροντίδα σε κάποιο παιδί που το έχει ανάγκη.

«Λατρεύω τα παιδιά» ανέφερε η ηθοποιός και πρόσθεσε στη συνέχεια: «Ποτέ όμως δεν είπα α θέλω να κάνω ένα δικό μου παιδί. Μικρότερη ήθελα πάρα πολύ να υιοθετήσω ένα παιδί, αλλά δεν έγινε. Πάντα μου φαινόταν πολύ πιο ωραίο και σημαντικό να πάρεις ένα παιδάκι που είναι κάπου και να του δώσεις την αγάπη και τη φροντίδα που του χρειάζεται».

Όσο για το αν η υιοθεσία είναι κάτι που σκέφτεται ακόμη, η Σοφία Βογιατζάκη απάντησε: «Μεγάλωσα αρκετά πια, μην κοιτάς που δεν μου φαίνεται».



Ειδήσεις σήμερα:

Η Κάμαλα Χάρις επέλεξε τον Τιμ Γουόλς ως υποψήφιο αντιπρόεδρο

Αθήνα 2004 vs Παρίσι 2024: Το μέτρο του Απόλλωνα απέναντι στην τρέλα του Διονύσου

Ολυμπιακοί Αγώνες: Η σχέση ζωής του Ντουπλάντις με τον Καραλή - Με βοήθησε στα πρώτα μου βήματα, είπε ο Σουηδός για τον Έλληνα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης